Uittips

Pathé Ladies Night: Daglicht

By  | 

Afgelopen maand schreef ik al een bericht over de Pathé Ladies Night. Op woensdag 10 april is er weer een Pathé Ladies Night waar ik zelf helaas niet bij kan zijn in verband met vakantie, maar het is zeker weer een aanrader!

De film ‘Daglicht’
Tijdens deze Ladies Night zullen er weer diverse kraampjes te vinden zijn, er worden leuke producten verloot en je krijgt weer een leuke goodie bag. Maar het belangrijkste is natuurlijk de film: Daglicht.

In deze Nederlandse film spelen Angela Schijf, Monique van de Ven en Fedja van Huet een hoofdrol en het gaat over een succesvolle advocate die ontdekt dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt, ze blijkt een halfbroer te hebben die veroordeeld is voor een gruwelijke moord. Ze gaat op zoek naar de waarheid en dit zal haar leven voorgoed veranderen. Deze spannende thriller duurt 114 minuten.

Bekijk de trailer hier:

Kaartjes kopen voor de Ladies Night bij Pathé
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje en een speciale goodie bag.

Je kunt je kaartjes voor je Ladies Night reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *