Uittips

Pathé Ladies Night: Fifty Shades of Grey – 11 februari 2015

By  | 

Op woensdag 11 februari is het zover, dan komt er een Ladies Night bij Pathé met de voorpremière van een film waar heel veel vrouwen op gewacht hebben: Fifty Shades of Grey! Naast de voorpremière van deze film zijn er ook weer leuke stands, worden er goodiebags uitgedeeld en is er een loterij voordat de film begint.

Fifty Shades of Grey
Deze film is natuurlijk gebaseerd op de bestseller ‘Vijftig Tinten Grijs’ van E.L. James, waarvan er wereldwijd meer dan 90 miljoen verkocht zijn. Het gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en studente Anastisia Steele. Deze rollen worden vertolkt door Jamie Dorman en Dakota Johnson.

Bekijk de trailer:

Kaartjes Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,50,- en bij sommige bioscopen zijn VIP kaarten en De Luxe kaartjes verkrijgbaar. De prijzen hiervoor vind je op de website van Pathé. Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night hier ook al meteen reserveren of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze raken namelijk regelmatig uitverkocht weet ik uit eigen ervaring! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *