Uittips

Pathé Ladies Night: Hartenstraat – 12 maart

By  | 

Het is weer tijd voor een Ladies Night bij Pathé! Op woensdag 12 maart om precies te zijn met de voorpremies van de nieuwe Nederlandse romantische comedy ‘Hartenstraat’. En natuurlijk weer vele leuke kraampjes, goodiebags, een loterij, hapjes en drankjes!

De film: Hartenstraat
Hartenstraat speelt zich af in de bekende Negen Straatjes in Amsterdam. Natuurlijk spelen er weer diverse bekende Nederlanders mee zoals Bracha van Doesburg, Sanne Vogel, Tygo Gernandt, Jan Kooijman en Georgina Verbaan. De film gaat over mensen die op zoek zijn naar de liefde, behalve Daan, die niet op zoek is naar de liefde maar door zijn beste vriend Bas wordt gedwongen om aan online dating te doen. Daar komt hij ‘The girl next door’ tegen, van wie hij stiekem wel gecharmeerd is. Maar in het echt is dit Katje, wat eigenlijk een complete tegenpool is van Daan…

Bekijk de trailer:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze kunnen namelijk ook uitverkocht raken! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *