Uittips

Pathé Ladies Night: The Hundred Foot Journey – 24 september

By  | 

Op woensdag 24 september is het weer tijd voor de Pathé Ladies Night, een leuke avond om samen met je vriendinnen, collega’s of moeder naartoe te gaan. Tijdens deze avond kun je kijken bij de verschillende stands, worden er leuke prijzen verloot, krijg je een goodiebag en de voorpremière van de film “The Hundred Foot Journey”.

The Hundred Foot Journey
De film The Hundred Foot Journey is een film van dezelfde regisseur als de film ‘Chocolat’ en onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg. De film volgt het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om daar een Indiaas restaurant te openen. De eigenaresse van een Frans restaurant (gespeeld door Hellen Mirren) protesteert tegen de opening en dat zorgt voor veel taferelen.

Bekijk de trailer:

Kaartjes Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze raken namelijk regelmatig uitverkocht weet ik uit eigen ervaring! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 8 =