Uittips

Pathé Ladies Night: Mannenharten – 6 november

By  | 

Afgelopen weekend heb ik een uitgebreide review geplaatst over de Pathé Ladies Night waarin je kunt zien en lezen wat de Ladies Night nu echt inhoudt en wat het verschil is tussen de ‘gewone’ Ladies Night en de Ladies Night De Luxe. Nu is het woensdag 6 november alweer tijd voor de volgende Ladies Night met de voorpremière van de Nederlandse film ‘Mannenharten’. Naast deze film zijn er ook weer leuke kraampjes en worden er leuke dingen verloot en goodiebags meegegeven.

De film: Mannenharten
Deze keer wordt er een voorpremière gedraaid van een Nederlandse film die me heel leuk lijkt, ‘Mannenharten’. Het is een romantische comedy met diverse bekende acteurs en actrices zoals Barry Atsma, Daan Schuurmans, Georgina Verbaan en Hadewych Minis. De film volgt het leven van zes mannen die op zoek zijn naar hun grote liefde of juist een beetje geluk en mannelijkheid. De levens van de zes mannen kruisen elkaar omdat ze iedere week een paar keer naar de sportschool gaan om in vorm te blijven.

Bekijk de trailer:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze kunnen namelijk ook uitverkocht raken! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − 48 =