Uittips

Pathé Ladies Night: Pak van mijn Hart – 29 oktober 2014

By  | 

Er komt deze maand weer een hele leuke Ladies Night aan! Op woensdag 29 oktober wordt namelijk de voorpremière getoond van de Nederlandse feelgood movie ‘Pak van mijn Hart’. Natuurlijk in combinatie met de leuke kraampjes, de loterij en de goodiebag die je meekrijgt!

Pak van mijn Hart
Pak van mijn Hart is een echte feelgood-movie voor de feestdagen waarin de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale runnen. Ze zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen, totdat Julia (Chantal Janzen) binnenloopt met een aanbod dat alles verandert.

Bekijk de trailer:

Kaartjes Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze raken namelijk regelmatig uitverkocht weet ik uit eigen ervaring! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =