Uittips

Pathé Ladies Night: Sex Tape – 30 juli

By  | 

Eind deze maand, op woensdag 30 juli, is het weer tijd voor de Ladies Night! Deze keer draait de voorpremière van de comedy ‘Sex Tape’ en er zijn natuurlijk weer leuke kraampjes, een loterij én je krijgt een goodiebag mee naar huis! Beautyadvies.com is zelf weer van de partij bij de Ladies Night in Eindhoven!

Sex Tape
Sex Tape is een comedy met Cameron Diaz en Jason Segel. Zij spelen een stelletje wat vroeger een spannend sexleven had, maar inmiddels na tien jaar (en twee kinderen) is de passie en romantiek ver te zoeken. Ze besluiten hun sexleven een oppepper te geven door zichzelf drie uur lang te filmen terwijl ze standjes uit het boek ‘The Joy of Sex’ proberen. Het was een leuk idee, tot ze erachter komen dat hun video per ongeluk verspreid is via de ‘cloud’. Ze moeten voorkomen dat hun video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Check de trailer:

Kaartjes Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze raken namelijk regelmatig uitverkocht weet ik uit eigen ervaring! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *