Uittips

Pathé Ladies Night: Smoorverliefd

By  | 

Ik ben helaas niet bij de vorige editie van de Ladies Night bij Pathé geweest. De volgende editie is pas op woensdag 4 september, maar ik ben zeker van plan om deze leuke avond weer te gaan bezoeken. Er zijn diverse kraampjes, je krijgt een goodiebag, drinken en popcorn, er worden leuke prijzen verloot en deze keer wordt een voorpremière van Nederlandse film ‘Smoorverliefd’ vertoond.

De film: Smoorverliefd
Smoorverliefd is een remake van een Belgische film met in de Nederlandse film bekende acteurs zoals Susan Visser, Anna Drijver, Pierre Bokma en Johnny de Mol. Het is een romantische komedie die inzoomt op de roerige romantiek van vier Haagse vrouwen. De twee zussen Judith en Barbara wonen samen met tienerdochter Eva en de geadopteerde dochter Anna. Deze vier sterke vrouwen gaan de uitdagingen van het leven aan zoals vlugge verliefdheid, serial dating, oude liefdes, kinderwensen, lust en affaires. Bekijk de trailer hieronder:


De film komt officieel 12 september pas uit, maar is 4 september al te bewonderen tijdens de Ladies Night.

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje en een speciale goodiebag.

Extra actie: wanneer je tijdens deze Ladies Night minimaal 2 vriendinnen meeneemt betaal je maar €12,50 voor de Ladies Night De Luxe.

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets. De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Ik kijk er weer naar uit!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

90 − = 85