Uittips

Pathé Ladies Night: Soof – 10 december

By  | 

Er komt weer een nieuwe Pathé Ladies Night aan! Deze keer niet op een woensdag, maar op dinsdag 10 december is de laatste Ladies Night van 2013. Er zijn weer verschillende leuke kraampjes, een loting, de gebruikelijke goodiebags én de voorpremière van de film ‘Soof’ met onder andere Dan Karaty!

De film: Soof
De film Soof gaat over Sophie die op een punt belandt in haar leven waarop ze het allemaal even niet meer weet. Is dit nu wat ze wil? Haar man stopt alle tijd in het werk en haar drie kinderen slokken al haar tijd op ofwel de dagelijkse sleur. Totdat ze tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het lijf loopt waarmee ze meteen een klik heeft… Hoe loopt dit af?

Bekijk de trailer:

Er is zelfs een speciale trailer gemaakt voor de Ladies Night met een heel grappig stukje met Dan Karaty:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze kunnen namelijk ook uitverkocht raken! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *