Uittips

Pathe Ladies Night: The Big Wedding

By  | 

Op woensdag 8 mei is het alweer tijd voor de maandelijkse Ladies Night bij Pathé, een filmavond met de voorpremière van ‘The Big Wedding’, leuke kraampjes, prijzen die verloot worden en een goodiebag die je mee naar huis krijgt!

De film: The Big Wedding
Deze maand staat de film ‘The Big Wedding’ centraal tijdens de Ladies Night bij Pathé. Dit is een romantische comedy met een sterrencast met onder andere Robert de Niro, Diane Keaton en Robin Williams. Het gaat over een stel dat al jarenlang gescheiden is, maar wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn biologische moeder overkomt om de bruiloft bij te wonen, moeten ze net doen alsof ze weer getrouwd zijn. Dit blijkt zo makkelijk nog niet en leidt tot hilarische situaties.

De trailer:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje en een speciale goodiebag.

Je kunt je kaartjes voor je Ladies Night reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 − 67 =