Uittips

Pathé Ladies Night: The Heat

By  | 

De volgende Pathé Ladies Night is pas op woensdag 17 juli, maar ik wil hier nu alvast aandacht aan besteden. Ik heb namelijk de trailer al gezien van de film die deze avond vertoond wordt en deze is heel erg leuk! Reserveer de datum dus alvast in je agenda!

De film: The Heat
The Heat is een film van de regisseur van Bridesmaids. Het gaat over de keurige, maar tikkeltje arrogante FBI-agente Sarah Washburn (gespeeld door Sandra Bullock) en Shannon Mullins (Melissa McCarthy), een politieagente uit Boston. Ze hebben beide nog geen partner gehad en moeten het op gaan nemen tegen een gewetenloze drugsbaron, en tegen elkaar. Bekijk de trailer hieronder:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje en een speciale goodiebag.

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets. De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Ik heb er nu alweer zin in!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 82 = 85