Uittips

Pathé Ladies Night: Toscaanse Bruiloft – 29 januari

By  | 

De eerste Pathé Ladies Night van het nieuwe jaar vindt plaats op woensdag 29 januari met deze keer de voorpremière van de film ‘Toscaanse Bruiloft’ en natuurlijk weer veel leuke kraampjes, een loterij en een goodiebag.

De film: Toscaanse Bruiloft
De film Toscaanse Bruiloft gaat over Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in de schitterende streek Toscane in Italië, de ideale plek voor een bruiloft van je dromen. Alleen voor sommigen is het landgoed wel heel bekend terrein, want trouwen doe je immers maar…twee keer! Er spelen vele bekende gezichten een rol in deze film zoals Jan Kooijman, Lieke van Lexmond en Ruud Feltkamp (Noud uit GTST).

Bekijk de trailer:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze kunnen namelijk ook uitverkocht raken! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *