Uittips

Pathé Ladies Night: Walking on Sunshine – 11 juni

By  | 

Over een kleine maand is het weer zover, de Ladies Night bij de Pathé bioscopen in Nederland. Als je fan bent van de film ‘Mamma Mia!’ dan moet je deze Ladies Night zeker bezoeken. Dan draait namelijk de voorpremière van de film ‘Walking on Sunshine’, een feelgood zomermusical met vele meezingers. En natuurlijk zijn er weer de nodige kraampjes, goodiebags en een loterij!

Walking on Sunshine
De film Walking on Sunshine gaat over de Britse Taylor, gespeeld door Hannah Arterton, die op uitnodiging van haar zus naar Italië gaat, waar ze vroeger ook op vakantie geweest is. Ze komt haar vakantieliefde van toen tegen, maar dat blijkt de verloofde van haar zus te zijn! Tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft komen alle herinneringen met haar vakantieliefde terug….

Tijdens de film komen diverse 80’s popklassiekers voorbij zoals ‘Holiday’ van Madonna, ‘Eternal Flame’ van The Bangles, ‘Girls just wanna have fun’ van Cyndi Lauper en ‘Wake me up before you go go’ van Wham. Het zal dus ongetwijfeld niet stil blijven in de zaal tijdens de Ladies Night!

Bekijk de trailer:

Kaartjes Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze raken namelijk regelmatig uitverkocht weet ik uit eigen ervaring! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *