Uittips

Pathé Ladies Night: The Other Woman – 23 april

By  | 

Op woensdag 23 april is de volgende Ladies Night bij Pathé met de voorpremière van een hele leuke film, namelijk ‘The Other Woman’. En natuurlijk weer vele leuke kraampjes, een loterij en een goodiebag!

The Other Woman
The Other Woman is een romantische comedy met onder andere de actrices Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann. Afgelopen week waren de drie dames al in Nederland om deze film te promoten. Het gaat over Carly, die erachter komt dat haar nieuwe vriendje haar bedriegt omdat ze bij toeval zijn vrouw Kate ontmoet. De twee troosten elkaar en krijgen een bijzondere band, maar dan komen ze erachter dat hij nog een minnaar heeft, Amber. Ze smeden samen een plan om wraak op hem te nemen!

Na het zien van de trailer wilde ik deze film heel graag zien, bekijk hem hieronder:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze raken namelijk regelmatig uitverkocht weet ik uit eigen ervaring! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =