Uittips

Review Webshop Till You Drop beurs

By  | 

Vorig weekend, op zaterdag 12 oktober, ben ik voor de tweede keer naar de Webshop Till You Drop beurs geweest, waar eerder een aankondiging en winactie van verschenen is. In maart was de eerste editie van deze beurs en nu was het alweer tijd voor de tweede, en nog leukere, editie!

Wat is de Webshop Till you Drop beurs?
In het kort nog even een uitleg wat de Webshop Till You Drop beurs precies is. Op deze beurs presenteren een aantal geselecteerde webshops hun aanbod. Je kunt dus ‘offline’ shoppen bij de webwinkels en meteen de personen achter deze webshops ontmoeten. Het zijn webshops met allerlei soorten producten, van kleding tot woonartikelen, verzorgingsproducten en sieraden.

DeFabrique: mooie locatie!
De beurs was deze keer op een andere locatie dan de vorige (en eerste) editie. De eerste editie was in de jaarbeurs in Utrecht, maar deze keer was het bij DeFabrique in Utrecht. Deze locatie ligt op een korte afstand van station Maarssen en je kon ook gratis gebruik maken van leuke Volkswagen busjes die van en naar het station reden.

wstyd volkswagen busje
Het Volkswagen busje stond al voor ons klaar bij het station

Eenmaal aangekomen bij de DeFabrique vond ik de buitenkant, de entree en de hal er al meteen heel mooi uitzien. Ik vond het echt een verbetering ten opzichte van de vorige locatie. De verschillende ruimtes met kraampjes maakten het ook extra leuk en sfeervoller dan een grote hal om in te shoppen.

ingang wstyd
De ingang van de Webshop Till You Drop beurs

wstyd overview
wstyd overview 2
wytyd overview 3
Een impressie van de locatie met de kraampjes

Toevallig zag ik deze locatie vrijdag weer op tv, want de uitzendingen van The Voice of Holland ‘The Battles’ worden hier ook opgenomen!

Heel veel leuke stands
Het is onmogelijk om alle stands te bespreken in dit verslag, het waren er zo ontzettend veel! Op de website van de Webshop Till You Drop beurs krijg je een volledig overzicht van alle webshops die aanwezig waren. Ik ga er aan de hand van de foto’s een aantal uitlichten die ik zelf heel leuk vond en die natuurlijk iets met beauty te maken hebben.

The Fashion Truck
Voor de ingang stond meteen al een hele leuke webshop, The Fashion Truck. Dit is, zoals de naam al zegt, een truck met allerlei leuke kleding, tassen en accessoires volgens de laatste trends. Het is de eerste Fashion Truck in Nederland, een idee wat is overgewaaid uit New York City. Ik zag meteen al een superleuke bruine tas met studs en ik kon het niet laten om deze te kopen.

Fashion truck
The Fashion Truck

tas fashion truck
De tas die ik gekocht heb bij The Fashion Truck

Op de website kun je zien waar The Fashion Truck de komende tijd nog meer staat.

L’essentiel de Marcelle
Bij het kraampje van L’essentiel de Marcelle vielen mij meteen de prachtige houten horloges op. De horloges zijn van het merk Kerbholz, wat ook bekend is van de houten zonnebrillen, welke je afgelopen zomer veel zag. Naast de horloges en de zonnebrillen heeft L’essentiel de Marcelle nog veel meer producten op het gebied van beauty en lifestyle die goed zijn voor jou, je lichaam en je leven. Een originele webshop wat mij betreft.

Horloges Marcelle
De horloges van Kerbholz

sieraden marcelle
De zonnebrillen en nog meer accessoires van L’essentiel de Marcelle

Chanti’s Body Jewels
Wat ik echt heel gaaf en uniek vind, zijn de body jewels van Chanti’s. Zij leveren prachtige zogenoemde bodysieraden of lijfsieraden die leuk zijn om te dragen over een zwart basic truitje. Ze zijn echt uniek en er zijn verschillende soorten sieraden te verkrijgen.  

body jewels shanti's
De Body Jewels van Chanti’s

Time to Watch horloges
Eerder heb ik al een uitgebreid artikel geschreven over de horloges van Time to Watch, waar ik er zelf ook een van heb, en tot mijn vreugde waren ze ook aanwezig op de Webshop Till You Drop beurs! Time to Watch levert horloges die je zelf samen kunt stellen door middel van verwisselbare ringen, bandjes en uurwerken. Het is echt een leuk systeem waarmee je in een handomdraai verschillende horloges hebt die bij je outfit passen. Een aanrader uit eigen ervaring, en zeker ook verslavend als je er eenmaal een hebt.

Time to watch   
De stand van Time to Watch

timetowatch 2
Een indruk van de vele verschillende ringen en bandjes

More than soap
Naast het kraampje van Time to Watch stond More than Soap, met ontzettend veel producten op het gebied van natuurlijke, biologische huidverzorging en zeep. De producten zijn allemaal van ontzettend goede kwaliteit en niet getest op dieren. Binnen het ruime aanbod is altijd wel een product te vinden wat bij je persoonlijke wensen op het gebied van huidverzorging past.

More than soap
Het kraampje van More than Soap

De Tangle Teezer
Wat ik direct interessant vond, wat het kraampje van de Tangle Teezer. Dit is een borstel die het haar eenvoudig knoop- en klitvrij maakt en zorgt voor de vermindering van haarbreuk en haarverlies. De borstel glijdt moeiteloos door droog of nat haar. De Tangle Teezers wordt in diverse professionele kapsalons gebruikt. Ik ben hem zelf aan het testen en ik ga er later nog een uitgebreide review over plaatsen. Ze hebben ook speciale borstels die je onder de douche kunt gebruiken, maar daar zal ik in het artikel ook meer over vertellen.

Tangle Teezer
De Tangle Teezer

Een heerlijke stoelmassage van Jisk
Tijdens het shoppen hebben we even de tijd genomen voor een heerlijke stoelmassage, verzorgd door Jisk Massage. Er werd echt even de tijd voor je genomen, gevraagd of je last had van eventuele klachten en tips gegeven voor bijvoorbeeld een betere houding. En daarbij natuurlijk een heerlijke behandeling waarbij je echt even tot rust kwam. Jisk is ook in te schakelen voor een stoelmassage op locatie, zoals op je werk. Ik zou dit wel wekelijks willen!

Jisk Massage
Genieten van de stoelmassage

Accessoires en schoenen
Als je nieuwe accessoires of schoenen wilt hebben, dan kom je op de Webshop Till you Drop beurs zeker niks tekort. Hieronder nog een paar foto’s van leuke stands:

perla fantastika
De handgemaakte sieraden van Perla FantastiKa

melissimo
Accessoires met veertjes van Melissimo

Nobel schoenen
Een ruime keuze aan schoenen en tassen bij Nobel Schoenen

Naast deze stands waren er nog veel meer op het gebied van beauty, maar ook de onderwerpen wonen, travel en kids waren ruim vertegenwoordigd op de beurs.

Zeker een aanrader!
Al met al zou ik het zeker aanraden om naar een volgende editie van de Webshop Till You Drop beurs te gaan. Het is echt een compleet dagje uit met je moeder, vriendinnen of collega’s. Er is voor iedereen wel wat leuks te zien, want er zijn webshops met allerlei soorten producten. En je kunt ook de mensen achter de webshops zien en te spreken. En als je iets leuks gezien hebt en je twijfelt of je het wilt kopen, dan kun je het altijd achteraf online nog bestellen. Ik ga de volgende keer in ieder geval zeker weer!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 − = 17