Uittips

Uittip: Ladies Night bij Intratuin!

By  | 

Een onvergetelijke avond uit met je vriendinnen, moeder, zussen.. het is allemaal even leuk. Nu kennen we de ladies nights van bioscopen, homeparty’s enz. Maar er is nog een heel leuke avond die wij nog nooit op onze site belicht hebben. De Intratuin Fair in Nuenen!

Header Intratuin Fair

Intratuin Fair Nuenen
Al een aantal jaren organiseert Intratuin in Nuenen met veel succes een ladies night. En ook dit jaar komt het er weer aan. Op 18-11 as. barst de gezelligheid om 19.00 uur weer los. Het thema dit jaar is Glitter en Glamour. En wat kan je dan verwachten? Nou natuurlijk een ontzettend sfeervol aangeklede Intratuin, maar daarnaast (zonder niet al te veel te verklappen) ook een hoop leuk stands, lekkere hapjes en drankjes.

Entree gratis
Beautyadvies is er natuurlijk zelf ook aanwezig om daarna jullie uitgebreid verslag te doen. Maar wil je er zelf ook bij zijn, ga dan gauw de gratis kaarten ophalen bij de servicebalie van de Intratuin in Nuenen. Dan heb je niet alleen een heel leuke avond, maar ga jij ook nog eens met een te gekke goodiebag naar huis!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *