Uittips

Uittip: lekker een paar dagen weg + gratis sauna

By  | 

Wat is er nu lekkerder dan een weekendje heerlijk ontspannen na een drukke week? Of er lekker een week of midweek er helemaal tussenuit? Ik kwam een leuke uittip tegen die ik even met jullie wil delen. Tot en met 2 januari 2015 krijg je namelijk gratis toegang tot Sauna Palestra tijdens het hele verblijf op Landal Stroombroek in de Achterhoek.

Landal Stroombroek
Landal Stroombroek is een vakantiepark in een rustige omgeving met bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden en molens. Maar je kunt ook gezellig een dag shoppen in Zutphen of Deventer, in de buurt van het park. Ideaal als je er even lekker tussenuit wilt met vriendinnen, met je vriend of met het hele gezin. Er is namelijk voor de kids ook genoeg aanwezig zoals een zwembad en een recreatieplas waar ze zich heerlijk kunnen uitleven, de Bollo Club met allemaal leuke activiteiten en naast het park ligt speelpark Het Land van Jan Klaassen, waar je 20% korting krijgt op vertoon van je sleutel.

De bungalows zijn allemaal geschikt voor 4 personen en er zijn ook extra luxe bungalows met een zonnehemel en saunacabine. Hieronder een paar foto’s van het park en de bungalows.

SBK_01_45740_770x260px_jpg_43499.ashx
SBK_01_24555_770x260px_jpg_39585.ashx
SBK_07_04885_770x260px_jpg_35224.ashx
SBK_06_16967_770x260px_jpg_39588.ashx

Sauna Palestra
Op het park zit het Palestra Sauna, Beauty & Body wellnesscentrum, waar je onder andere kunt genieten van een Tibetaanse klankschaalmassage, de warmte van de sauna-kota’s uit Lapland of een heerlijke gezichtsbehandeling. Er zijn ook traditionele Finse sauna’s en je kunt de ontspannende werking van de Turkse Garra Ruffa (sabbel) visjes beleven. Een compleet wellnesscentrum waar je echt even heerlijk tot rust kunt komen. En tot 2 januari mag je dus gratis gebruik maken van de saunafaciliteiten als je op het park verblijft! Lees hier meer over deze aanbieding.

sauna palestra

Binnenkort een review!
Ik ga binnenkort zelf een weekendje heerlijk ontspannen bij Landal Strombroek en ik laat jullie uiteraard weten hoe het geweest is!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *