Uittips

Vintage Beauty Beurs – 6 oktober 2013 in Rotterdam

By  | 

Het duurt nog even, maar op zondag 6 oktober is er een hele leuke nieuwe beurs in Rotterdam, de Vintage Beauty Beurs. De beurs voor fashion ladies & gents met een klein budget.

logo vintage beauty beurs

Wat is de Vintage Beauty Beurs?
De Vintage Beauty Beurs is een beurs voor iedereen die er leuk en fashionable uit wil zien voor een betaalbare prijs. Zo kun je er shoppen voor tweedehands kleding, out-of-collection kleding, samples van verzorgingsproducten en handgemaakte kleding en accessoires. Daarnaast zijn er diverse leuke workshops op het gebied van fashion, lifestyle en beauty. Om het geheel compleet te maken kun je er ook terecht voor een hapje en drankje en luisteren naar de DJ die op de beursvloer draait. Een compleet dagje uit!

Waar is de beurs?
De Vintage Beauty Beurs is op zondag 6 oktober in evenementenhal 4.1 aan de Watertorenweg 200 in Rotterdam. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto of watertaxi. Je kunt er bovendien gratis parkeren.

Gratis goodiebag voor eerste 100 tickets
De tickets voor de Vintage Beauty Beurs kosten in de voorverkoop slechts €7,50 en de eerste 100 bezoekers die een ticket online bestellen in de voorverkoop krijgen een speciale goodiebag met allemaal leuke fashion en lifestyle producten. De eerste 150 bezoekers die aan de deur een ticket kopen ter waarde van €10,- krijgen ook een goodiebag, maar deze zal net iets minder speciaal zijn.

Klik hier om tickets te bestellen >>

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de beurs of het kopen van tickets kun je terecht op Vintagebeautybeurs.nl. Of volg het nieuws rond deze beurs door de Facebook pagina te liken.

Ik ga in ieder geval zeker een bezoek brengen aan deze beurs en mijn ervaringen kun je achteraf lezen op Beautyadvies.com!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *