Uittips

Weekendtip: de Online Huishoudbeurs!

By  | 

HHB-Online-Logo-2015-Date---v5Ik denk dat bijna iedere vrouw de Huishoudbeurs wel kent, het jaarlijkse evenement in de RAI in Amsterdam. Komend jaar wordt dit evenement van 21 februari tot en met 1 maart 2015 gehouden, maar je kunt tot en met morgen al terecht bij de Online Huishoudbeurs!

Wat is de Online Huishoudbeurs?
De Online Huishoudbeurs is ‘het gezelligste dagje uit’ vanuit je luie stoel! Het is eigenlijk de online versie van de ‘echte’ Huishoudbeurs, waar je bijvoorbeeld live optredens kunt bekijken van bekende artiesten zoals Lange Frans, Thomas Berge en Mike & Colin. Ferry Doedens is de gastheer die alles in goede banen leidt.

Lekker shoppen!
Naast de optredens is shoppen natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de Online Huishoudbeurs. Ieder kwartier is er een interessante superdeal en je kunt naar hartelust shoppen op het gebied van fashion, beauty, travel, food en home-artikelen. Bij besteding van € 25,- ontvang je bovendien één van de gratis producten!

Laat je inspireren
Je kunt ook deelnemen aan één van de leuke workshops, waaronder die van Mari van de Ven, chatten met de aanwezige artiesten en je spiritueel laten inspireren. En dat allemaal vanuit je luie stoel!

Klaar voor de Huishoudbeurs!
De Online Huishoudbeurs is een leuke voorbereiding op de ‘offline’ Huishoudbeurs volgend jaar, waarvoor je natuurlijk alvast je tickets kunt kopen!

Ga direct naar de Online Huishoudbeurs >

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

47 + = 50