Verzorging

Dag 4, variëren tijdens C9, zo doe je dat…

By  | 

Dag 4, bijna op de helft. Ik merk dat het een beetje “routine” wordt. Ik weet uit m’n hoofd wat ik mag en “moet” eten. En dat is dan ook de valkuil van dag 4 (en 5 en 6 en 7 denk ik…). Je hebt inmiddels een paar shakes gemaakt en je weet dat je veel groente met vis of kip als avondeten kan eten, maar elke dag hetzelfde is ook zeker niet te bedoeling. Dus… tijd voor variatie.

Recepten
In mijn boekje staan een aantal recepten voor de shakes, daar kan je echt veel inspiratie uit op doen. Denk alleen al aan magere amandelmelk of magere sojamelk of magere kokosmelk (eigenlijk elke vetvrije melk onder de 40 kcal per 100gr is goed) alleen al dat geeft steeds een andere shake. Maar ook de fruitcombinaties waar je niet aan denkt.

20160831_225709[1]

Ook voor het avondeten staan er lekkere recepten in met wraps, gepofte aardappel, gekookte aardappelen enz. Dingen waarvan je denkt dat je het eigenlijk helemaal niet mag hebben.

20160831_225659[1]

Sportvariatie
Als je niet gewend bent te sporten is het waarschijnlijk even zoeken wat lichte en middelzware oefeningen zijn. Ook hiervoor staan tips en ideeën.

Ofwel variatie….
Ik ben gewend te sporten en kook bijna nooit met pakjes en zakjes, maar ik merk dat je al na die paar dagen niet/ nauwelijks eten weer even op weg geholpen moet worden. Je wil niet te veel eten, of de verkeerde dingen eten. Maar ja… als je te voorzichtig wordt krijg je weer te weinig calorieën binnen. Dus die tips zijn heerlijk om je variatie weer op gang te brengen.

Zo genoot ik vandaag o.a. van een sojamelkshake met peer, aardbei & perzik. En ’s avonds lekker veel groentes met 100gr. knoflookgarnalen gewokt met een klein beetje noodles. Heerlijk, dat variëren.

20160831_194359[1]

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *