Verzorging

Dag 8 – dag met uitdagingen

By  | 

Tja en toen was het de op een-na-laatste dag van C9 en schreef ik gisteren nog dat ik eigenlijk niets mis, vandaag had ik dat toch wel een beetje. We hadden twee logeetjes en een heerlijk uitgebreid zondagochtend ontbijt, met zelfgebakken croissantjes, broodjes, eitjes enz enz enz. Tja, en dan kan zo’n shake super lekker zijn, het staat toch ongezellig op zo’n ontbijt tafel. En al keuvelend met 2 kwebbelmeiden had ook heel graag m’n tanden in zo’n croissantje gezet. Maar hé, ik heb volgehouden.

En omdat mijn dag toch wat vroeger begon dan normaal op een zondag, had ik graag een kopje koffie meegedronken om een uur of 11.00. Oh wat rook dat lekker! Maar hé ik heb volgehouden

In de loop van de middag storten we toch een beetje in en was de bank heeeeeel aantrekkelijk. Maar we pakten het plan op om een uur te gaan wandelen, wat uiteindelijk 45 minuten zweten op onze sportzolder werd en dat was achteraf toch best heel lekker. Eigenlijk veel fijner dan op de bank liggen.

img1473018982521[1]  

En in de avond kwam mijn zwager uit Australië lekker eten. BBQen met stokbrood, kruidenboter, salades en sausjes. Oh wat zag het er lekker uit. Maar ik heb gewoon kip van de BBQ gehad met groente, een paar aardappeltjes en een hele hoop sla. Dus hé… ik heb volgehouden.

Ofwel, dag 8, met de finish in zicht, was het een dag van uitdagingen, die ik allemaal eigenlijk met gemak overwonnen heb.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *