Verzorging

De frisse collectie van Essence My Skin

By  | 

Ik ben al jarenlang een grote fan van de make-up collectie van het merk Essence. Enerzijds omdat de producten heel voordelig geprijsd zijn, maar ook omdat het gewoon hele goede producten zijn en er regelmatig een nieuwe collectie verschijnt met leuke nieuwe producten. Maar wist je dat Essence ook hele fijne gezichtsverzorgingsproducten heeft? Een frisse collectie met voordelige producten die zijn afgestemd op verschillende huidtypen. Ik gebruik al regelmatig de reinigingsdoekjes van Essence My Skin en ze hebben nu ook nog eens een nieuwe, verbeterde collectie!

Essence My Skin
De producten van Essence My Skin reinigen en verzorgen de jonge huid en zijn afgestemd op de verschillende huidtypen. Het assortiment is nu uitgebreid met nieuwe, verbeterde producten en een fris design. De producten zijn verrijkt met fruit- en plantenextracten en je herkent de producten voor de normale huid aan de turquoise verpakking en de producten voor de gecombineerde huid aan de paarse verpakking. Alle essence my skin producten zijn dermatologisch getest en vrij van siliconen en parabenen. De collectie van Essence is verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat en Trekpleister.

Limoen & komkommer voor de normale huid
De producten voor de normale huid zijn verrijkt met Limoenextracten en komkommersap, welke zorgen voor een een frisse boost en een heerlijk zachte huid. De collectie bestaat uit de Refreshing Cleansing Wipes, Soft Cleansing Gel en Moisturizing Cream:

Essence normale huid

Ik heb de Soft Cleansing Gel en de Moisturizing Cream getest en het viel me tijdens het gebruik meteen op dat de producten een ontzettende frisse geur hebben. Ideaal om ’s ochtends wakker te worden en je huid lekker op te frissen en te verzorgen!

20140530_181528

De Soft Cleansing Gel reinigt heel goed en verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Je maakt je gezicht vochtig, wrijft de gel in tot het een beetje schuimt en vervolgens spoel je het af met lauwwarm water. Vervolgens gebruik je de Moisturizing Cream om de vochtbalans in je huid weer helemaal op peil te krijgen en klaar te maken voor het opbrengen van de rest van je make-up. Een echte opfrisser voor je huid!

  • Refreshing Cleansing Wipes – €1,89
  • Soft Cleansing Gel – €2,29
  • Moisturizing Cream – €2,69

Lychee & duiven voor de gecombineerde huid
De producten voor de gecombineerde huid zijn verrijkt met lychee-extracten en druivenpitolie voor een milde verzorging en een stralende teint. Ik heb zelf in de zomer vaak last van een glanzende huid en deze producten hebben ook nog eens een matterende werking. Ideaal dus! De collectie voor de gecombineerde huid bestaat uit Mattifying Cleansing Wipes, Mattifying Cleansing Gel en Mattifying Cream.

Essence gecombineerde huid

Ik heb van deze collectie de Cleansing Gel en de Cream getest en ook deze reinigingsproducten vind ik heel fijn en specifiek voor de warme zomermaanden door de matterende werking. De geur is minder fris dan de collectie voor de normale huid, maar het is een zoete geur die iedereen wel lekker vindt.

20140530_181717

De Mattifying Cleansing Gel reinigt de huid tot diep in de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg. Voor het gebruik van deze reinigingsgel maak je je gezicht vochtig, smeer je de gel in tot deze schuimt en vervolgens spoel je af met lauwwarm water. De lichte Mattifying Cream matteert vervolgens  de glimmende T-zone en zorgt voor een ideale basis voor je make-up. Ik ben fan!

  • Mattifying Cleansing Wipes – €1,89
  • Mattifying Cleansing Gel – €2,29
  • Mattifying Cream – €2,69

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *