Verzorging

De nagelproducten van Trind: complete nagelverzorging

By  | 

Eerder schreef een artikel over de French Pedicure behandeling waarmee je hele mooie teennagels krijgt, maar ik wilde wel meer weten over het verzorgen van je nagels en daarmee bedoel ik ook het verzorgen van je vingernagels. Al snel kwam ik uit bij het merk Trind, de specialist op het gebied van natuurlijke nagelverzorging.

Over Trind nagelverzorging
De unieke producten van het merk Trind bevatten hoogwaardige ingrediënten die de nagels verzorgen, versterken en de natuurlijke groei stimuleren. Ze zijn zowel geschikt voor de vingernagels als voor de teennagels. Het is een Nederlands merk, maar de producten zijn bekend over de hele wereld, van Zweden tot Zuid-Afrika. Je kunt de producten in Nederland kopen bij diverse drogisterijen zoals Etos, DA en Douglas.

De nagelproducten van Trind
Trind is vooral bekend geworden vanwege ‘The Perfect System‘, een set met slechts 6 producten voor een perfecte manicure:

The Perfect System

Naast deze set verkopen ze diverse andere nagelproducten, zoals Nail Finishers en verzorgende nagellak. Zo is onlangs de ‘Beauty of Nature’ herfst / wintercollectie geïntroduceerd met diverse mooie nieuwe kleuren:

194-Site-Beauty-of-Nature

Review producten Trind
Ik heb zelf vijf producten uit de collectie van Trind en ik zal deze producten laten zien en kort toelichten waar je ze voor kunt gebruiken. Het gaat om de volgende vijf producten:

20130824_143412

Het valt meteen al op dat de producten verpakt zijn in hele mooie flesjes, het is dus helemaal niet erg om deze op je make-up tafel of op je badkamer te hebben staan. Ik zal van links naar rechts de producten verder toelichten.

1. Nail Balsam
Wat mij meteen opviel bij de twee balsams, is dat deze ontzettend lekker ruiken! Het gaat natuurlijk om de werking, maar ik vind de geur toch ook wel belangrijk. De Nail Balsam is ontwikkeld voor de verzorging van broze en droge nagels. De balsam op waterbasis herstelt de natuurlijke vochtbalans, ontstaan door een tekort aan nagelvocht. Na het inwrijven van de balsem op je nagels kun je ze direct lakken, wat bij oliehoudende producten niet het geval is. De consumentenprijs is €14,18.

2. Cuticle Balsam
De Cuticle Balsam ruikt net zo lekker als de Nail Balsam en is gemaakt voor het herstellen van de vochtbalans van droge nagelriemen. Ik merk zelf dat ik ook regelmatig last heb van droge nagelriemen en dat maakt je nagels meteen een stuk lelijker. De Cuticle Balsam is ook op waterbasis, zodat je je nagels direct kunt lakken na het inwrijven. De consumentenprijs is €14,18.

3. Nail Brightener
Soms wil je geen felle kleur op je nagels, maar juist een mooie natuurlijke look. Deze creëer je met de Nail Brightener. Het geeft je nagels een frisse en natuurlijke uitstraling en het accentueert de roze tint van de nagels. Maar je kunt hem ook gebruiken om je gekleurde nagels nog mooier te maken. De consumentenprijs is €14,18.

4. Ridge Filler
De Ridge Filler is één van de nieuwste producten van Trind. Je nagels zijn niet altijd helemaal glad en dat kan er lelijk uit gaan zien wanneer je nagellak op doet. Hiervoor is de Ridge Filler ontwikkeld. Het maskeert ribbels en oneffenheden in de nagels waardoor een glad en egaal oppervlak ontstaat voor het aanbrengen van nagellak. De consumentenprijs is €8,08.

5. Nail Repair Matt
Tot slot de Nail Repair Matt. Dit is een nagelversterker in een witte matte kleur die zwakke nagels sterk en soepel houdt. Het is een unieke formule die je als kuur gebruiken voor twee weken, waarbij je dagelijks een laagje aanbrengt. In combinatie met de Nail Balsam zorgt dit voor de ultieme nagelverzorging. De Nail Repair is ook in andere kleurtjes en een anti-nagelbijt versie verkrijgbaar. De consumentenprijs is €14,18.

Psst.. volgende week een winactie!
Afgelopen week heb ik al aangekondigd dat er een hele leuke winactie aankomt. Ik kan nu alvast verklappen dat het een winactie zal zijn waarbij ik producten van Trind ga verloten. En dan gaat het niet om één of twee producten, maar veel meer! De winactie zal maandag 2 september online komen, dus houd Beautyadvies.com goed in de gaten. En ondertussen kun je de Facebook pagina van Trind alvast liken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *