Verzorging

Een snelle, gezonde hap?

By  | 

Heb jij dat ook weleens, je hebt het zo druk dat je eigenlijk niet eens tijd hebt om te eten? Geen tijd om boterhammen te smeren of bijvoorbeeld een gezonde salade te maken. Je moet toch wat binnen krijgen en dan is de verleiding groot om zelfs alleen maar lekkere, makkelijke dingen te eten of te snacken. Maar ik kreeg een mailtje over de nieuwe snack- en maaltijdrepen die daar een uitkomst voor zouden moeten bieden. Let’s try!

Wat is Curves?
Allereerst een uitleg wat Curves is. Curves is een sportschool die speciaal is opgericht voor vrouwen. Je kunt hier in 30 minuten een total body work-out doen, die wordt ondersteund door een coach. Het concept is overgewaaid uit Amerika. Je kunt de work-out aanvullen met een flexibel maaltijdplan. Dat is ook de reden dat ze de repen ontwikkeld hebben. Lees alles over Curves en de 55 vestigingen in Nederland op www.curves.nl.

De snack- en maaltijdrepen
De snack- en maaltijdrepen zijn een perfecte aanvulling op de de work-out en het maaltijdplan van Curves. Ze helpen de eetlust te beheersen, ondersteunen de spieropbouw en stimuleren daarom gewichtsverlies. Ze bevatten weinig calorieën (108-117 calorieën per reep), hebben een laag suikergehalte, weinig verzadigde vetten en zout. Er zijn op dit moment drie varianten verkrijgbaar:

  • Blissfull Berry Bite (snackreep)
  • Dreamy Chocolate Crunch (snackreep)
  • Chewy Caramel Delight (maaltijdreep)

Review Curves repen
Tijd voor een test. Alleen de namen klinken al lekker en op de verpakking zien ze er ook heerlijk uit!

DSC_0166

Allereerst heb ik de Chewy Caramel Delight maaltijdreep getest. Deze maaltijdreep bevat 23 vitamines en minderalen en bevat in totaal slechts 203 calorieën. Als ik hem uit de verpakking haal, lijkt het een soort candybar:

DSC_0171

Ik had de maaltijdreep op de een of andere manier wat krokanter verwacht, maar het is juist een hele smeuïge reep. Terwijl ik hem eet merk ik meteen al dat ik vol begin te raken. En dat terwijl de reep niet eens zo heel groot is! Als je van chocolade en caramel houdt dan is dit een echte aanrader. Een ideale, snelle maaltijd! De volgende reep die ik getest heb ik de Blissful Berry Bite snackreep. Ik houd van fruit en daarom was ik heel benieuwd naar deze reep, die er echt heel lekker uitziet!

DSC_0168
De reep proeft ook net zoals hij eruit ziet. Hij heeft een heerlijke fruitachtige smaak met een crispy bite. Het yoghurtlaagje maakt hem helemaal af. De reep voelt vrij zwaar aan en vult ook goed. Ideaal als je tussen de maaltijden door honger krijgt. En slechts 117 calorieën! De laatste snackreep is de Dreamy Chocolate Crunch: speciaal voor de chocoladeliefhebbers.

DSC_0172
Dit is een crunchy chocoladebar met een beetje een pure, bittere chocoladesmaak. Als je meer van chocolade houdt dan van fruit, dan zou ik deze zeker aanraden. Deze reep heeft zelfs nog minder calorieën dan de Blisfull Berry Bite, namelijk 117 calorieën per reep.

Zo zie je dat er zeker wel mogelijkheden zijn om gezond te eten als je een druk leven hebt. Deze repen zijn ideaal om mee te nemen in je tas en zo heb je dus altijd wat bij de hand. De snackrepen kosten €1,50 per stuk en de maaltijdreep €2,50.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − = 10