Verzorging

En het zit er op… #dag9

By  | 

Tja… ik was nieuwsgierig, wist niet zo goed wat ik kon verwachten, vond het leuk spannend en nu is het ineens klaar. Dat is best gek. Dat je ineens weer zelf moet gaan bedenken wat je gaat eten… hahaha. En dat is me toch een partij lastig, terwijl ik daar 1,5 week geleden geen moeite mee had. En dan denk ik aan dat eerste kopje koffie van morgen…., maar dan voel ik me ondertussen al bijna schuldig dat ik die ga drinken. Het is een heel gekke ervaring!

Ik heb het al vaker geschreven, maar ik vond het heel leuk en het is me super meegevallen!

Wegen & meten
Vanochtend was het laatste “officiële weeg & meetmoment”. Ik ben 1.6kg afgevallen en overal wat cm’s kwijt, maar het meeste op mijn bovenbenen. Ik heb de laatste dagen van meer mensen gehoord die C9 al ooit gedaan hebben en 5-6 kg zijn afgevallen. Dat ligt natuurlijk ook aan je eetpatroon en levensstijl voor het hele traject.

Mijn plan was vooraf om een voor – na foto te maken, maar het verschil is te klein om op een foto goed te zien. En de rust in mijn hoofd kan nou eenmaal niet op de foto…

Dag 9
Dag negen staat in het teken van de laatste aloë vera gel….

Maar ook de eerste echte lunch. Ik koos voor 4 meergranen crackers met filet americain en een opkikkertje. Oh wat smaakt dat lekker!

Doelen
N.a.v. deze week heb ik mezelf toch weer nieuwe doelen gesteld en ik heb zin om er tegenaan te gaan.
Wil je er zelf aan beginnen, wees dan realistisch in de doelen die je jezelf stelt. Je moet het niet als afslankprogramma zien, maar als een enorme kickstart om anders en bewuster over je eten na te gaan denken. Die eerste kilo’s die er afvliegen motiveren enorm en dus kan je daarna zelf goed aan de slag, of gewoon met het vervolgprogramma aan de slag.

Resumé
ik weet dat ik streng kan zijn voor mezelf en dat ik het daardoor misschien iets te luchtig voorspiegel, maar ik weet zeker dat iedereen dit kan. Je hebt geen honger en hoeft ook geen honger te hebben. Ik zeg ook niet dat het de laatste keer is geweest dat ik dit gedaan heb.

Ben je nieuwsgierig, kijk dan eens op de site of neem contact op met Afke Zij heeft me gestimuleerd, gemotiveerd en vooraf heel goed geïnformeerd. Dus dat heeft heel goed geholpen.

Al met al ga ik tevreden (en best een beetje trots) mijn bed in.. dromen over wat ik morgen ga ontbijten, gezond, maar wel lekker…. hmmmm

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *