Verzorging

F.I.T. dag 2 is een feit :-) :-)

By  | 

Ja hoor, het is zover… de echte “cleansing” dagen zitten er op! Het is me eigenlijk best meegevallen, maar ik kijk wel ontzettend uit naar een echte maaltijd morgenavond, met kip of vis en lekker veel groente… Het is net of ik weken niet gegeten heb, ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen…. hahaha

Dag 2
Maar eerst de dag van vandaag natuurlijk. Vandaag sta ik op met hoofdpijn (jammer, ik dacht misschien dat ik wel echt die enige was die dit gewoon lekker zonder hoofdpijn kon doen…, hoe naïef kun je zijn). Maar ja, ik besluit maar niet te intensief te sporten en ga voor heel stevig wandelen op de loopband. na 30 minuten heb ik er 3.5km opzitten (en op zolder waar het nog zo’n 25graden was) zweet ik toch wel.

Het valt me op dat ik veel gedaan krijg, nog voor ik naar het werk ga heb ik naast het sporten al diverse huishoudelijke klussen klaar. Hoewel… misschien ligt het ook aan het kwartier “ontbijt-tijd” die ik nu niet heb, want die gel is zo achterover gegooid.

Ook op het werk houdt ik braaf mijn dagboek bij en alles wat ik eet en drink schrijf ik op. Vandaag mijn shake met magere sojamelk gedronken i.p.v. gewone magere melk. Ook erg lekker (en vanaf morgen mag er ook fruit of groente in..JOEHOE) . De Aloë Vera gel klok ik inmiddels steevast weg door het algemeen bekende “neus dicht knijpen en gieten maar” principe. En dat is wel te doen.

20160829_124725[1]
’s Avonds nog twee gelletjes en dan heb ik de grootste hoeveelheid binnen. Ik merk wel dat ik vandaag meer trek en honger heb dan gisteren. Maar ja mijn dag begon vandaag ook om 07.00 uur (gisteren om 10.00) en hij duurt evengoed tot ca. middernacht. Dus dat is dan ook niet gek. Ik heb er een beetje aan toegegeven en vandaag als extra’s 1 sinaasappel, 2 pruimen, 2 tomaten en 6 aardbeien op. En als ik het zo teruglees lijkt me dat wel erg veel…. maar ja. In het boekje staat zelfs dat je het onbeperkt mag pakken. Dus het zal denk ik wel goed zijn.

Nu lekker nog even m’n gedachten verzetten, ik vermoed dat ik heel goed slaap en dan morgen op naar “fase 2” (en m’n eerste tussentijdse weeg en meetmoment… spannend!)

20160829_124833[1]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *