Verzorging

F.I.T. dag 3, lekker dagje

By  | 

Wat is dag 3 een lekker dagje. Na 2 dagen cleansing mag je ineens vanalles eten, zie je de eerste resultaten in het weeg- en eetmoment en (voor mij echt top) nog maar 1 aloĆ« vera gel per dag. Ofwel, dag 3 is een lekker dagje! šŸ™‚ !

Dagschema
Vanaf vandaag t/m 8, heb je ’s ochtends een shake, ’s middags een shake en ’s avonds 600 calorieĆ«n aan avondeten (joehoe). Daarnaast blijven de Garcinia Plus softgels, Therm tabletten en Fiber sticks wel op dezelfde momenten terugkomen. En dan in de ochtend nog 1 aloe vera gel, maar hĆ©… 1 bottle down.. 1 bottle to go!

Eten
Hoewel de eerste dagen me meevielen, is het toch wel echt heel lekker om weer wat te kunnen eten. Mijn ontbijtshake maak ik met magere koksmelk een perzik en een pruim ( natuurlijk een maatschep Forever Lite Ultra). En voor de lunch heb ik het gemixt met magere yoghurt en 7 aardbeien.
Het is echt lekker.

Wel eet ik naast de fiber stick een paprika en 6 miniworteltjes als tussendoortjes, want ik had toch nog honger. Maar ja vanaf vandaag is de training ook weer een stuk zwaarder (heerlijk), ondanks de aanhoudende hoofdpijn ruim 30 minuten krachttraining gedaan.

En dan de avond… Vanaf 15.00 uur kon ik al bijna niet wachten tot ik rond 19.00 uur kon gaan kokkerellen! Gisteren en zondag heb ik ook voor manlief gekookt en dan ruikt het zo lekker, dat ik vandaag megablij was met het eten (echt alsof ik weken niets gegeten had).
Lekker kipstukjes met veel groente een klein beetje sojasaus en quinoa, netjes 590 calorieƫn. Maar in plaats van bunkeren (wat ik normaal wel kan doen als ik echt honger heb) heb ik heel rustig gegeten. Ik heb er zo van genoten. Dit doet een mens goed!

Op naar dag 4
Ik denk dat ik wel nog een dipje ga krijgen ergens een keer, maar vooralsnog kijk ik uit naar de rest van de week. Dit moet wel goed komen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *