Verzorging

Gemis overpeinzen @dag 7

By  | 

Tja, en dan zit ineens dag 7 er weer op. Nog maar 1 zelfde dag en op dag 9 mag ik al weer een lunch van 300 calorieën (dat is veel meer dan ik eigenlijk normaal eet). Tja er is eigenlijk niets nieuws onder de zon. Ik voel me nog steeds top, eet zonder moeite gezond  (een maaltijdsalade van quinoa met veldsla, gerookte kip, champignons, paprika en tomaat), terwijl iedereen aan de friet zit.

Vanmiddag besefte ik dat ik m’n laatste lunchshake op het werk aan het verorberen was en deze toevallig op een prachtige tekst over genieten had staan…

20160903_124908[1]

Gemis
En toen ik besefte dat ik het bijna jammer vond dat ik volgende week geen shake meer drink (want ze zijn echt lekker hoor..) ging ik nadenken over wat / of ik iets heel erg mis deze 9 dagen tot nu toe.
En gek genoeg, ik kan blijkbaar prima zonder koffie, boterhammen, crackers enz. Die mis ik eigenlijk niet, dacht ik zo… tot er een vers kopje koffie voor klanten voorbij kwam… toen had ik er toch zelf ook wel een gewild…. Af en toe mis je iets hartigs, of een kopje bouillon of zo, maar als je er niet meer over nadenkt is die gedachte zo weg. Dus missen… nee kan ik niet zeggen dacht ik zo.

Tot onze logeetjes net op bed lagen en manlief lekker aan een klein bakje chips met een biertje zit…. Toen ineens miste ik wel iets. Toch gek dat je gezelligheid koppelt aan eten en drinken. Dus ja… voor de gezelligheid trakteer ik mezelf nu ook maar even 🙂
20160901_193423[1]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 8 = 1