Verzorging

Gezonde drankjes!

By  | 

Je leest de laatste tijd ontzettend veel over Superfoods, maar ook de gezonde drankjes zijn in opkomst. Zo zag ik veel voorbij komen over Green Tiger en Berry Blaster. De beste manier om er meer over te weten te komen is het testen van deze producten, en dat heb ik gedaan! In dit artikel lees je alles over deze producten en mijn ervaring met deze producten.

green tiger berry blaster

Green Tiger: green tea fat burner
Green Tiger is een verfrissende citroen-ijsthee met zeer geconcentreerde groene thee (EGCG), choline, taurine en chroom die de vetstofwisseling ondersteunen en je zo iedere dag helpen om het vetpercentage van je lichaam zo laag mogelijk te houden. Het wordt daarom ook wel de ‘green tea fat burner’ genoemd. Het helpt bovendien om je energiepeil en je concentratie hoog te houden, het steunt de reinigende werking van de lever, helpt met de afvoer van afvalstoffen én bevat antioxidanten met een reinigende werking. Het is in poedervorm verkrijgbaar waarvan je 1 tot 2 eetlepels met kraanwater moet mengen. De aanbevolen dosering is 3 glazen per dag.

Amiset Green Tiger is o.a. verkrijgbaar bij Vitamins.nl voor €8.99 per pot van 132 gram voor 20 glazen en een korting bij afname van meerdere potten.

Mijn ervaring met Green Tiger
Ik weet dat het gezond is om veel water te drinken, maar ik vind water van zichzelf nogal smaakloos. Maar met Green Tiger krijgt het water sowieso een lekker smaakje, waardoor het ook ideaal is om toe te voegen aan mijn flesje water als ik ga sporten. Ik vind het persoonlijk voldoende om 1 theelepel Green Tiger toe te voegen aan een glas water, maar dat is denk ik net wat je lekker vindt. Ik gebruik wel altijd ijskoud water uit een kan met een waterfilter in de koelkast. De smaak van water met Green Tiger is lekker fris, een combinatie van groene thee en citroen. Je moet wel goed roeren om al het poeder opgelost te krijgen.

Green Tiger Review

Het is lastig om echt iets over de werking van Green Tiger te kunnen zeggen, daarvoor zou ik het voor langere tijd moeten gebruiken, maar ik heb wel echt het idee alsof ik er meer energie van krijg en het geeft me een ‘gezond’ gevoel. Ideaal om aan het einde van de dag te drinken. Wat betreft het afvallen blijft het denk ik nog altijd belangrijk om dit product in combinatie met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging te gebruiken en dan heeft het een ondersteunende werking.

Berry Blaster: ondersteunt de reinigende werking van de lever
Het is de bedoeling dat je ’s ochtends een groot glas water met twee dopjes Berry Blaster drinkt om de reinigende werking van de lever, en dus ook het lichaam, te ondersteunen. Berry Blaster helpt om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen, ook wel ‘detox’ genoemd, en verhoogt vrijwel direct de dagelijkse verbranding van calorieën. Berry Blaster geeft je lichaam bovendien extra energie bij vermoeidheid en het geeft steun bij het afvallen, zeker als je het dagelijks drinkt zul je echt het verschil merken. Berry Blaster bevat hoogwaardige gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten en smaakt naar zwarte bessen.

Amiset Berry Blaster is o.a. verkrijgbaar bij Vitamins.nl voor €16,79 per fles met 300 ml voor 30 doseringen en een korting bij afname van meerdere flessen.

Mijn ervaring met Berry Blaster
Ook Berry Blaster geeft een lekker smaakje aan het water, een fruitig smaakje maar niet al te zoet. Omdat Berry Blaster vloeibaar is mengt het makkelijker met het water dan Green Tiger.

Berry Blaster review

Na een paar dagen Berry Blaster gebruikt te hebben had ik echt het idee dat ik me al gezonder voelde. Een gevoel wat niet makkelijk uit te leggen is maar ik voelde me gezonder en energieker. Ik denk dat het ook belangrijk is om op z’n tijd je lichaam een keer goed te reinigen en daar zorgt deze Berry Blaster voor. Een ideaal product wat ook nog eens lekker smaakt. En je kunt er natuurlijk ook een lekkere shake mee maken!

Al met al zijn beide producten zeker aan te raden, Berry Blaster echt voor het ‘detox’ effect en Green Tiger voor het verhogen van het energiepeil en ter ondersteuning bij het afvallen. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 2