Verzorging

Heerlijk ontspannen in je eigen sauna!

By  | 

Misschien ben je wel eens in een sauna geweest. Heerlijk ontspannen alleen, of met vriendinnen. Toch zijn er ook wel eens wat nadelen aan een bezoek aan zo’n wellness centre. Op sommige dagen is het er erg druk en heb je weinig privacy. Voor sommigen is het ook niet altijd even ontspannend als je niet helemaal comfortabel bent met het naakt zijn. Of maak je je druk of de sauna wel goed is schoongemaakt. Gelukkig is er een alternatief! Want tegenwoordig kan je al voor een gunstige prijs een eigen sauna in huis halen.

Een eigen sauna zorgt ervoor dat jij voortaan binnen je eigen woning en privacy, wanneer het jou uitkomt geniet van de sauna. Je zorgt zelf voor een heerlijke geurolie en de temperatuur van de sauna heb je ook zelf in de hand. Zet een ontspannend muziekje op en genieten maar!

sauna karibu

Het leuke van een sauna aan huis is dat je deze ook kan delen met je partner, gezin of vrienden. Organiseer bijvoorbeeld een vriendinnenavond. Maak de avond nog leuker door met z’n allen de sauna in te gaan. En daarna lekker wijntjes drinken met een filmpje op de bank. Een eigen sauna is bij regelmatig gebruik uiteindelijk gunstig voor je portemonnee. Want jij hoeft voortaan geen dure entreekaartjes meer te betalen.

Wil jij ook een privé sauna? Ze zijn er al in kleine modellen voor 2 personen tot grote familiesauna’s of een sauna op maat gemaakt. Voor iedere wens en voor ieder budget.

Beeld: http://www.fonteyn.nl/sauna-s/sauna-palin-geisoleerde-68mm-sauna-wanden-karibu/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 3