Verzorging

Heerlijke frisse voeten met Rituals

By  | 

De vaste lezers van BeautyAdvies.com weten ondertussen wel dat ik een hele grote fan ben van Rituals. Ik vind de producten allemaal heerlijk en ze zijn ook ideaal om cadeau te doen. Nu liep een vriendin van mij twee weken geleden mee met de Vierdaagse en ik heb haar voetenbalsem en massage olie van Rituals gegeven voor het verzachten en verfrissen van haar voeten. In dit artikel lees je alles over deze producten en haar ervaring met het gebruik ervan.

The story of Tao
De voetenbalsem en de massage olie behoren tot de Tao collectie van Rituals. Tao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van een balans tussen Yin en Yang. Yin staat voor de innerlijke wereld en Yang voor de invloeden van buitenaf. De Tao collectie bestaat uit producten met een combinatie van kalmerende Witte Lotus, verfrissende Chinese Munt en verzachtende Groene Thee. Deze producten helpen je om meer rust en balans te vinden in je drukke leven.


Rituals Tao
De twee producten uit de Tao collectie die ideaal zijn voor het voeden en verfrissen van de voeten zijn de Lao Tze cooling foot balm en de Xiu Xi massage olie, die hieronder apart besproken zullen worden.

rituals tao foot

Lao Tze – cooling foot balm
De Lao Tze cooling foot balm is een verkoelende voetenbalsem met een combinatie van natuurlijke werkstoffen die de droge en ruwe huid weer ultrazacht en soepel maakt. Het ingrediënt Chinese Munt geeft de vermoeide voeten weer energie.

Rituals Cooling Foot Balm

Ervaring met de cooling foot balm
De voetenbalsem heeft een lichte mintgeur, lekker fris. Deze geur associeer ik met verfrissend / verkwikkend wat maakt dat ik het graag op mijn vermoeide voeten wil smeren. De balsem smeert heel gemakkelijk uit, trekt snel in en voelt fris aan, zeker wanneer dit gecombineerd wordt met een fris briesje wind is het heerlijk. Je hebt bovendien echt maar heel weinig van de balsem nodig, lekker zuinig in het gebruik dus!

De Lao Tze cooling foot balm is voor €10,- (75 ml) verkrijgbaar op Rituals.com en in de winkels van Rituals.

Xiu Xi – Calming body & massage oil
De Xiu Xi massage olie is een voedende en vochtregulerende olie met een rustgevende werking voor lichaam en geest. Het is niet alleen een massage olie, maar kan ook worden gebruikt als huidverzorgende olie voor de zeer droge huid. Dit zorgt ervoor dat het zeer geschikt is voor het verzorgen en verfrissen van je voeten. De olie is verrijkt met rustgevende Witte Lotus en huidverzorgende Yi Yi Ren.

Rituals Massage Olie

Ervaring met de massage olie
De massageolie heeft een zacht zoete geur. De olie smeert gemakkelijk uit en trekt tijdens het masseren snel in je huid. Het is niet zo dat de huid daardoor stroef wordt, je kunt gerust een hele poos masseren met slechts een paar druppels olie. Na het gebruik heb je niet het gevoel dat je helemaal plakkerig bent door de olie en dus opnieuw een douche nodig hebt. Heel fijn!

De Xiu Xi massage olie is voor €13,50 (100 ml) verkrijgbaar op Rituals.com en in de winkels van Rituals.

De conclusie is dat beide producten heerlijk zijn voor het verzorgen en verfrissen van de voeten, heerlijk in de zomer als je aan lange dag gewandeld hebt of gewoon om je voeten even te verwennen. Net zo heerlijk als de andere producten van Rituals!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *