Verzorging

Over de helft ! dag 5; het begint te wennen

By  | 

Ja hoor… Dag 5 zit erop, ik ben over de helft. En het begint echt te wennen. Door privé drukte maken we wat korte nachten, maar wat zijn het heerlijke nachten. Ik slaap supergoed. Vanochtend 2 uurtjes extra bijgetankt en dan ben ik ook echt megafit!

Energie
Ik vond het vooraf een beetje een gekke gedachte dat je door dit programma, behalve een fitter lijf, ook een fittere mind krijgt. Maar ik moet nu toch een beetje toegeven dat het wel zo is. Zoals gezegd maak ik vrij korte nachten op het moment, maar het voelt overdag of mijn energie niet op kan raken. En dat zonder koffie (hahaha). Pas tegen half 12 wordt ik ineens echt moe.

Ik had vandaag mijn vrije dag en die staat meestal in het teken van schoonmaken, klusjes, boodschappen en van hot naar her rennen. Maar vandaag was ik op een of andere manier relaxter… Ik kan het eigenlijk niet omschrijven maar ik voel me niet zo gehaast, maar ik heb zo veel meer kunnen doen als op een normale dag… Dat is zo gek. Mijn huis is aan kant, alle taakjes voor diverse clubs zijn klaar en daarnaast heb ik gesport, gefietst en heerlijk gewandeld met een vriendin.

img1472765209868[1]

Eten en drinken
Mijn hoofd is normaal echt altijd héééél druk en dat is het nu eigenlijk helemaal niet. Het enige wat eigenlijk non-stop door m’n gedachte gaat is “wat ga ik dinsdag eigenlijk ontbijten als het klaar is, ik wil niet meteen in een oud patroon vallen” en “wat mis ik nou het meest” en “ik had net honger, ben vergeten iets te pakken en nu is dat weer over, wat gek”.

De voorraad van mijn C9 producten slinkt ineens en m’n boekje wordt voller, ofwel… ik ben echt over de helft.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *