Verzorging

Herfst in zicht… Verzorg jij je huid goed?

By  | 

Vorige week was de herfst al een beetje voelbaar, maar gelukkig kunnen we nu nog even genieten van het mooie weer. Maar vergis je niet in het herfstzonnetje of wellicht toch koudere nacht als gedacht. Verzorg jij je huid goed in de herfst? Hieronder wat tips waar je nu al rekening mee kunt houden.

telegraaf
Bron: Telegraaf

Vergeet je niets?
Denk eraan om ook je hals, oren en sleutelbeenderen lekker met een laagje nachtcrème te verzorgen. Deze huid is net zo kwetsbaar als de huid op je gezicht, maar omdat deze snel met kleding bedekt is vergeten we de huid vaak extra te verzorgen.

Goed reinigen
Doordat het kouder wordt, wordt onze huid automatisch droger. Het is dus beter om in de herfst geen gezichtsreiniger te gebruiken die bijvoorbeeld alcohol bevat, want dit droogt nog meer uit.

Lekker nazomeren
Ook als is de zon niet meer zo fel, smeer toch met een uv factor. De zon kan toch nog schade aanrichten op je huid en het is echt aan te raden in de herfst nog met factor 15-20 te smeren.

En natuurlijk niet te vergeten
Niets is leuker dan nieuwe mode en make-up. Pas de kleuren van je make-up niet alleen op je ogen of haarkleur aan, maar ook een beetje op het seizoen. Wanneer je meteen overgaat op de wintertinten doe je je nog licht gekleurde zomerhuid tekort. Stem bijvoorbeeld je lipstick af op je huid (en eventueel nog licht opgekleurde haartint). Ook kun je qua kleding in dit seizoen lekker spelen mooie tinten zoals paars of donkerrood.
fashionmeetsbeauty nl
Bron: Fashion Meets Beauty

Zo ben jij alvast goed voorbereid op het herfstweer! En nu ook nog even genieten van het lekkere weer natuurlijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *