Verzorging

Het ‘geheim’ van een jongere huid

By  | 

Ik word zelf vaak veel jonger geschat dan ik daadwerkelijk ben en dat is natuurlijk een compliment. Maar dat is lang niet bij iedereen het geval en dat zal bij mij ook nog wel veranderen. Als je 30 jaar of ouder bent veroudert je huid steeds meer en er zijn natuurlijk heel veel crèmes op de markt gebracht die zeggen dat ze huidveroudering tegen gaan. Maar wist je dat deze crèmes nooit 100% kunnen helpen en dat iets anders ervoor zorgt dat je huid ouder wordt? Lees snel verder om hier meer over te weten te komen.

beautiful faces

Wat is hyaluronzuur?
De reden dat veel crèmes niet kunnen werken tegen huidveroudering is dat ze een belangrijk bestanddeel in de diepere huid niet kunnen aanvullen: hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft daarmee soepelheid en veerkracht. Wanneer je ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en dus ook het vermogen om vocht vast te houden af. Dit leidt vervolgens tot fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid. Het hyaluronzuur zou dus eigenlijk aangevuld moeten worden. Een crème blijft alleen aan de buitenkant van je huid zitten dus dat werkt hier niet voor. Er zijn wel crèmes die hyaluronzuur bevatten, maar die komen nooit binnen in de huid.

Nu zijn er natuurlijk mogelijkheden om hyaluronzuur in te brengen door middel van zogeheten fillers ofwel spuiten, maar dat is niet voor iedereen wenselijk. Onlangs maakte ik kennis met een oplossing om er op een makkelijke manier zelf voor te zorgen dat je hyaluronzuur aangevuld wordt. Wil je meer weten over het verouderen van je huid en deze oplossing om er in korte tijd jonger uit te zien? Bekijk dan eens de video op Beautyuniversity.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *