Verzorging

Ik ga op vakantie en neem mee…..

By  | 

De vakantietijd is weer aangebroken. Steeds meer mensen, net zoals ik, gaan in het voorseizoen op vakantie. Dit betekent dat je al vroeg moet gaan nadenken wat je allemaal mee gaat nemen. Over twee dingen hoef ik helemaal niet na te denken: zonnebrand- en dagcrème. Deze kan ik echt niet missen tijdens mijn vakantie. En deze keer ga ik voor de dagcrème en de zonnebrandcrème van The Ohm Collection, volledig op natuurlijke basis!

The Ohm Collection
The Ohm Collection is een redelijk nieuw merk welke je al zou kunnen kennen van de bekende poeder Deo Dorant Ze produceren unieke 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Zoals je in een eerder artikel al kon lezen; alles wat je op je huid smeert komt ook in je lichaam en daarom ben ik een grote voorstander van producten die gemaakt zijn met 100% natuurlijke ingrediënten. Vandaar dus ook mijn grote interesse in de dagcrème en de zonnebrandcrème van dit merk.

zonnebrand dagcreme

The Ohm Collection Creme Couture dagcrème
Om te beginnen de Creme Couture dagcrème, een 100% natuurlijke crème met zorgvuldig geselecteerde zeldzame oliën, mineralen en biologische ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen voor de ondersteuning van de celstofwisseling en de huiddoorbloeding en het verminderen van bestaande rimpels. Voorbeelden van de magische ingrediënten zijn het unieke mineraal Zeoliet, zwarte komijnzaad olie, spirulina olie en palmarosa olie.

Mijn ervaring met de Creme Couture dagcrèmedagcreme
Nu willen jullie natuurlijk weten wat mijn ervaring is met de dagcrème. Ik vind hem allereerst in een hele chique en handige verpakking zitten. Door aan de dop te draaien komt de dispenser naar boven en door zachtjes te drukken komt de dagcrème eruit. Deze heeft een lichte, gelige kleur en is heel romig. Dat merk je ook meteen wanneer je de crème op je huid smeert. Het is een hele volle crème die snel in je huid trekt. De geur is heel natuurlijk, dat kan ook niet anders met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt er mede voor dat het geen hele goedkope dagcrème is met een prijs van €39,99 per 50 ml. Het zorgt wel voor een hele intense voeding, wat je tijdens je vakantie zeker nodig zult hebben!

The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand
Wat je tijdens je vakantie ook nodig hebt, is een goede zonnebrandcrème. En als je het belangrijk vindt dat je zonnebrand alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat, dan is de Sun Safe van The Ohm Collection een musthave. Dit is namelijk de eerste 100% natuurlijke en verzorgende zonnebrandlotion met de hoogste kwaliteit natuurlijke oliën en premium kruiden extracten. De lotion bevat ingrediënten zoals jojoba-olie, cacaoboter en frambozenzaadolie. De Sun Safe zonnebrand is in SPF 15 (€29,92) en SPF 30 (€34,95) verkrijgbaar.

Mijn ervaring met de Sun Safe zonnebrand

DSC_1389Tijdens mijn vakantie kan ik de zonnebrandcrème natuurlijk echt goed testen, maar ik ben nu al een fan van deze zonnebrand met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ook deze lotion zit weer in een fijne dispenser en heeft dezelfde kleur en ongeveer dezelfde geur als de dagcrème. De geur vind ik persoonlijk net wat frisser en dat is wel fijn voor de zomer. Hij trekt lekker snel in de huid en laat geen waas achter. Je moet hem 15 tot 20 minuten voor het zonnen aanbrengen en iedere 2 uur het insmeren herhalen. Ik vind het een aanwinst voor mijn koffer!

De producten van The Ohm Collection zijn onder andere verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Op de website van The Ohm Collection staat een overzicht met alle stores.

Een handige vakantietip
Om af te sluiten nog een handige vakantietip. In het vliegtuig kan je huid door de airconditioning erg uitgedroogd raken. Het is daarom aan te raden om een klein potje dagcrème (maximaal 100 ml) mee te nemen. Bij de bekende drogisterijen zijn vaak kleine, lege potjes te koop waar je de dagcrème in kunt doen.

En voor nu wens ik jullie alvast een fijne vakantie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 + = 79