Verzorging

Jacuzzi wellness voor jou thuis

By  | 

Nodig je vriendinnen uit voor een jacuzzi wellness dagje bij jou thuis! Dit doe je bijvoorbeeld onder het genot van een hapje en een drankje. Denk ook aan de accessoires die jullie jacuzzi dag compleet maken, zoals aromatherapie. En natuurlijk: de jacuzzi! Vroeger was een jacuzzi alleen mogelijk voor de rijke mensen onder ons, maar tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden voor een betaalbare jacuzzi in huis.

jacuzzi thuis

Ontspannen doe je samen

De jacuzzi geeft een heerlijke massage aan je rug door de krachtige waterstromen. Naast dat dit heerlijk aan voelt is dit ook nog eens goed voor je bloedsomloop. Ultieme ontspanning is wat je het liefst wilt en dat kan natuurlijk gezelliger zijn als je dit met vriendinnen doet. Zo’n grote jacuzzi is niet voor één persoon bedoeld, maar zeker voor meerdere.

In de meeste jacuzzi’s zitten zitplekken. Als je een jacuzzi aanschaft heb je de mogelijkheid om te kiezen uit jacuzzi’s voor 2-3 personen, 4-5 personen of wel 6 personen of meer. Daarnaast bestaan er ook zwemspa’s. Dit is een zwembad en spa in één. Wist je dat een spa hetzelfde is als een jacuzzi? Het heeft alleen een andere benaming de een zegt jacuzzi of bubbelbad en de ander noemt het een spa.

Jacuzzi accessoires

Voor jouw goed georganiseerde jacuzzi wellness dag wil je dat er volop gebruik wordt gemaakt van de jacuzzi. Om optimaal te genieten is aromatherapie een goede toevoeging. Kijk bijvoorbeeld bij tuincentra als Fonteyn. Daar hebben ze leuke jacuzzi accessoires die jou extra laten ontspannen. Ze hebben daar bijvoorbeeld de spa aromatherapie in verschillende geuren. Coconut lemon, Caribbean mood, Magic musk en nog veel andere heerlijke geuren. Denk ook aan Eucalyptus aromatherapie. Deze is ideaal voor als je bijvoorbeeld verkouden bent, maar het ruikt ook gewoon lekker. Als je geen zin hebt om heen en weer te lopen is het handig om een bijzettafel aan te schaffen. Hier plaats je dan de hapjes en de drankjes. Deze is ook handig om bijvoorbeeld je sieraden op te leggen.

Als je nu nog geen zin krijgt om heerlijk te ontspannen, dan weten wij het ook niet meer!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *