Verzorging

We love the Beauty Pillow!

By  | 

In een eerder artikel kon je al lezen dat wij heel nieuwsgierig waren naar de Beauty Pillow en inmiddels hebben wij deze nieuwe uitvinding dan ook uitgebreid getest. En de titel verraadt het natuurlijk al een beetje, maar wij zijn er echt heel enthousiast over!

header beauty pillow

Wat is de Beauty Pillow?
De Beauty Pillow is een satijnen kussensloop welke zorgt voor glanzend haar en een stralende huid. De oma van Myrna van Beautyadvies.com sliep vroeger al met een satijnen shawl om haar kussen heen, een schoonheidsgeheim van vele grootmoeders waar de Beauty Pillow op ingespeeld heeft. Want een kussensloop die helemaal van satijn gemaakt is, is natuurlijk veel makkelijker!

beautypillow

De fijne en gladde structuur van satijn zorgt ervoor dat de huid vocht behoudt en de talgproductie gereguleerd wordt. Het heeft bovendien een polijstende werking en zorgt er ook nog eens voor dat je haar glanst en geen klitten krijgt. En dat zijn nog niet eens alle voordelen, hieronder zie je alle voordelen op een rij:

  • Werkt anti-ageing; minder rimpels en een zichtbaar jongere stralende huid
  • Gaat de strijd aan met puistjes, acné en onzuiverheden
  • Kalmeert een vurige huid en couperose
  • Verkoelt bij nachtelijk transpireren
  • Geen slaapvouwen meer in het gezicht na een woelige nacht
  • Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar
  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Minder snel vet haar… maar ook minder snel droog haar
  • Intensievere werking van huid- en haarproducten
  • Anti allergeen, satijn neemt geen huisstofmijt op

Verkrijgbaar in diverse kleuren
De Beauty Pillow is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je deze kunt matchen met je dekbedovertrek. Van wit en antraciet tot rood en paars. Hieronder zie je foto’s van de Beauty Pillow in de kleur ‘Champagne’.

beauty pillow champagne

20140406_114938

De verpakking
De Beauty Pillow wordt geleverd in een mooie verpakking, wat het natuurlijk ook leuk maakt om cadeau te geven:

Beauty pillow voorkant verpakking
Beauty pillow achterkant verpakking

Onze ervaringen met de Beauty Pillow
De Beauty Pillow kan er nog zo mooi uit zien, het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat deze ook zijn werk doet en dat je er fijn op kunt slapen. En daarom hebben zowel Linda als Myrna van Beautyadvies.com de kussensloop uitgebreid getest.

De reactie van Myrna na de uitgebreide test:

“Ik kan echt niet meer zonder de Beauty Pillow! Ik werd vroeger vaak wakker met vouwen in mijn gezicht, maar dat is nu verleden tijd. Het voelt heel lekker fris aan op je huid, wat in de zomer extra fijn is. Mijn haren blijven ook beter in model en blijft zijn volume behouden, echt een aanrader!”

En de ervaring van Linda:

“Ik vind de Beauty Pillow echt heel fijn. Zonder vouwen in je gezicht wakker worden is natuurlijk al lekker. En als ik mijn haren gekruld of gestyled heb blijf ik tot wel drie dagen een goede coupe behouden dankzij deze kussensloop. De Beauty Pillow is wel wat groter dan mijn eigen kussen, maar past hierdoor natuurlijk wel om alle soorten kussens.”

Het is nog wel belangrijk te vermelden dat de Beauty Pillow niet geschikt is voor mannen, de baardstoppels blijven namelijk hangen in de satijnen stof en dat is natuurlijk niet prettig, ook niet voor de Beauty Pillow zelf.

Waar verkrijgbaar?
De Beauty Pillow kost €22,95 en is onder andere verkrijgbaar bij World of Beauty in verschillende kleuren. Wat ons betreft zeker een goede investering, je slaapt er immers iedere nacht op en zorgt er ook nog eens voor dat je huid en haar mooier blijft!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *