Verzorging

Rimpelvrij ouder worden?

By  | 

Er zijn meerdere soorten rimpels: kraaienpootjes, fronsrimpels, lachrimpels, decolletérimpels enzovoorts. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen hebben er last van, maar vrouwen hebben er vaak zelf het meeste last van. Hoe kom je aan die rimpels? Of hoe kom je er vanaf kun je beter zeggen. Nog beter: hoe voorkom je het? Ik heb een beetje onderzoek gedaan en bekeken wat ik op m’n 31e nog kan doen om rimpels te voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen
Goed smeren blijft natuurlijk een hele bekende tip! Zoek de juiste dag– en nachtcrème bij jouw huid en laat je eventueel goed informeren bij de drogist op schoonheidsspecialist. Daarnaast zijn natuurlijk ook de volgende tips belangrijk: niet roken, beschermd zonnen, veel water drinken, niet te lang naar een beeldscherm turen, maar ook een zonnebril dragen tegen het fronsen.

Te laat, wat nu?
Heb je toch wat rimpels ontdekt en wil je ze verminderen zonder meteen rimpelfillers te gebruiken? Stop in ieder geval met roken als je rookt. Verder moet je vooral zorgen dat je gezond leeft en dan bedoel ik; veel water drinken en groente en fruit eten (eigenlijk doe ik dit al niet heel verkeerd….yesss).  Maar de beste en leukste tip die ik vond was gezichtsgymnastiek…. Wil je dat ook eens proberen? De oefeningen staan op gezichtsrimpels.com

gymnastiek

Slaap je mooi
Dan ik er de laatste tip die wij al van verschillende mensen hoorden, maar nog niet hebben kunnen testen. Myrna gaat het binnenkort wel uitproberen, dus dan hoor je of het DE oplossing is…. Beautypillow. Als het goed is heb je ’s morgens een prachtig stralende huid, geen (slaap)rimpels en minder snel droog haar. Maar het belangrijkste, het belooft een anti-aging werking te hebben, gaat de strijd aan met huidprobleempjes en gespleten haarpunten. De beautypillow is onder andere verkrijgbaar bij World of Beauty. Wij zijn nieuwsgierig en gaan dit eens testen. Later meer hierover in een artikel met een uitgebreide review!

beautypillow

(Bron foto header: hondenenpuppies.nl)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *