Verzorging

Getest: Nivea CELLular Radiance

By  | 

Ik denk dat ik niet lieg als ik zeg dat bijna iedereen het merk Nivea wel kent. Het merk is vooral bekend geworden met het kenmerkende blauwe blikje, maar brengt steeds weer nieuwe producten uit. Zo kwam ik in aanraking met de nieuwste Nivea collectie: CELLular Radiance en daar wilde ik natuurlijk meer over weten!

Het merk Nivea
Het merk Nivea bestaat al meer dan 130 jaar (!) en is een wereldwijd begrip als het gaat om verzorgen. De naam is afgeleid van niveus, de latijnse benaming voor ‘sneeuwwit’ en tevens de kleur van de witte zalf in het bekende blauwe blikje.

NIVEA-blikje
Het bekende blauwe blikje

Maar het merk is zeker niet stil blijven staan. Er komen steeds weer nieuwe producten uit die scherp geprijsd zijn en die geschikt zijn voor verschillende huidtypen. Zo is er nu CELLular Riadiance, een innovatieve productlijn die je huid weer laat stralen.

CELLular Radiance
CELLular Radiance is een collectie met 4 producten die zorgen voor een anti-ageing effect, maar die je teint ook egaliseren en vlekjes en/of oneffenheden verminderen. De producten bevatten egaliserende ingrediënten, anti-oxidanten, pigmenten en lichteffecten.

Nivea cellular-Radiance_

De vier producten op een rij:

  • Dagcrème: de intensief verzorgende dagcrème met SPF 15 geeft je huid direct een jeugdige en natuurlijke glans en vermindert zichtbaar rimpels.
  • Perfectionerende fluid: een innovatieve en verzorgende formule met pigmenten die zich aanpassen aan elke huidtint. Vermindert pigmentvlekken, grove poriën en andere oneffenheden.
  • Camouflerende oogcrème: de crème vermindert direct donkere kringen en de zichtbaarheid van wallen en de huid ziet er verfrist uit. Na regelmatig gebruik zijn rimpels verminderd.
  • Nachtserum: dit serum met Lumicinol en Magnolia Extract helpt overpigmentatie, oneffenheden en rimpels te verminderen. Over dit serum breng je een nachtcrème aan.

De producten kosten allemaal onder de €15,- en bij Drogistplein vind je bovendien regelmatig extra interessante aanbiedingen voor de producten van Nivea.

Getest: camouflerende oogcrème en perfectionerende fluid
Ik heb zowel de camouflerende oogcrème als de perfectionerende fluid getest uit de Nivea CELLular Radiance lijn. Allereerst de camouflerende oogcrème, waarvan je hieronder de foto’s kunt zien.

DSC_0894
DSC_0899

Ik heb een vrij egale teint, maar vooral wallen willen weleens zichtbaar zijn. Ik gebruik vrijwel dagelijks een coverstick, dus daarom was ik wel benieuwd naar deze camouflerende oogcrème. Het voordeel van deze oogcrème is dat deze een stuk verzorgender is dan de coverstick die ik gebruik. Ik vind persoonlijk alleen de manier van aanbrengen niet zo heel handig, misschien hadden ze beter een tube met een draaiend balletje kunnen maken in plaats van een uiteinde met een punt. Neemt niet weg dat ik heel tevreden ben over het product. Het verzorgt de huid onder mijn ogen en zorgt ervoor dat mijn wallen minder zichtbaar zijn. Het heeft verder geen hele sterke geur, wat ik zelf wel heel erg prettig vind.

Het tweede product welke ik getest heb is de perfectionerende fluid, die je hieronder op de foto’s ziet.

DSC_0895
DSC_0902

Het is een chique flesje met deze keer een handige doseerdop. Ik gebruik dagelijks een getinte dagcrème dus was ook erg benieuwd naar deze crème. Hij is alleen net wat minder getint dan ik gedacht had, dus ik zou hem eerder als basis gebruiken voor een foundation. De crème zorgt er echter wel voor dat de oneffenheden vervagen en ik voel direct dat mijn huid goed verzorgd is. De geur van de fluid is niet heel sterk, maar wel heel aanwezig. Het heeft de typische Nivea geur, waar je van moet houden. Van mij had hij net iets minder sterk mogen zijn.

Al met al wat mij betreft een hele mooie productlijn met producten van goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Als je een egale teint wilt, dan kunnen deze producten daar zeker aan bijdragen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 69 = 70