Verzorging

Review: Oh So Heavenly

By  | 

Op Facebook kwam ik het merk Oh So Heavenly tegen. Voor mij nog een onbekend merk, maar ik zag zoveel leuke producten dat het tijd werd om eens kennis te maken en een aantal producten te testen!

Een vrolijk huidverzorgingsmerk uit Zuid-Afrika
Oh So Heavenly is een merk uit Zuid-Afrika met allemaal heerlijke producten die met lichaamsverzorging te maken hebben. Denk aan handcrème, voetenscrub, badschuim, bodyspray, pillow mist en nog veel meer! Als ik goed opgelet had bij de Etos en DA had ik het merk al vaker kunnen spotten, want hier worden regelmatig geschenkverpakkingen van dit merk verkocht. Maar ze zijn ook online te koop in de Oh So Heavenly shop. Het viel mij meteen op dat de verpakkingen heel vrolijk zijn en daarom zijn ze extra leuk om cadeau te geven. De prijzen zijn bovendien heel betaalbaar, wat natuurlijk altijd fijn is!

Oh So Heavenly

Review producten Oh So Heavenly
Ik heb drie producten getest uit de collecte van Oh So Heavenly, de Liley Lovely eau de toilette, Pillow Mist en de Gatsby Glamour Lace Bag. Drie totaal verschillende producten om een goede indruk te krijgen van het merk en de verschillende collecties.

Scentsations – Liley Lovely eau de toilette – €3,99
De Liley Lovely eau de toilette is door het kleine formaat (9,4 ml) een handige eau de toilette spray voor in de tas. De geuromschrijving bevat lelie, fresia, hibiscus, rode vruchten, sappige appel en houtachtige musk. Het is een bloemige geur, maar tegelijkertijd ook heel fris. De geur blijft bovendien lang aanwezig. Ik vind het een zacht prijsje en het is altijd handig om parfum in je tas mee te nemen!

20140822_185630

Beauty Sleep Collection – Pillow Mist – €3,99
Wat is er nu lekkerder dan slapen op een frisse kussensloop die ruikt naar heerlijke wasverzachter. Helaas is die geur meestal alweer vaak na een dag weg. Je hebt bovendien weleens periodes dat je wat minder goed slaapt. Daarvoor is de Pillow Mist uit de Beauty Sleep Collection de ideale oplossing. Het is een rustgevende spray met etherische oliën (lavendel, sinaasappel en patchouli) die een goede nachtrust bevorderen. Je sprayt 3 tot 4 keer op je bedtextiel en laat het even drogen. Zo gezegd, zo gedaan. Het is echt een heerlijke rustgevende geur die niet al te sterk is. Ik kan natuurlijk niet bewijzen dat ik er beter door geslapen heb, maar ik vond het echt heel fijn en lekker ruiken. Het is bovendien weer een hele betaalbare prijs voor een spray van 100 ml. Ik ga dit vaak gebruiken!

20140822_185544

Gatsby Glamour Lace Bag – €4,99 (aanbieding)
Tenslotte de Gatsby Glamour Lace Bag, een voorbeeld van een hele leuke geschenkverpakking van Oh So Heavenly. Het is een kanten toilettas met drie Pearls of Pleasure mini’s: 50 ml bodylotion, 50 ml bodywash en 50 ml badschuim. Je ziet nu ook heel veel kanten kleding en deze toilettas past helemaal bij die trend. De producten hebben een hele bloemige geur en zijn heel handig om mee te nemen op vakantie. Dat vindt iedere vrouw leuk om te krijgen denk ik!

20140822_190009

Al met al een leuke variatie aan producten en het maakt me eigenlijk alleen maar nieuwsgieriger naar de andere producten van Oh So Heavenly!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 + = 51