Verzorging

Review: Skinfood Egg White Pore Mask

By  | 

Ik kreeg via BB Cream Shop de kans om het Skinfood Egg White Pore Mask uit te proberen. Het belooft een kleimasker te zijn met een romige en zachte structuur dat makkelijk aan te brengen is. Het is een reinigend masker wat ook verzachtend werkt en waarna de huid zacht, schoon en strak zal aanvoelen. Nou, kom maar op dan…

IMG_1730

De werking
Kort samengevat is de werking van het masker als volgt:

  • Diepgaande reiniging van de huid en poriën
  • Verkleint de poriën waardoor de huid er strakker uitziet
  • Vermindert overtollige talg en verzacht de huid
  • Verwijdert effectief mee-eters

IMG_1731

Mijn ervaring
Toen ik het potje open deed wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Een eiwit masker? Zo zag het er ook een beetje uit… Maar wat ruikt het lekker. Totaal anders dan ik had verwacht. Het brengt inderdaad makkelijk op. Het smeert goed en plakt niet enorm. Het voelt vrij zacht. De inwerktijd is ca. 10-15 minuten en na een minuut of 7 begint het masker wat hard te worden. (het gevoel alsof het barst als je lacht). Na de inwerktijd spoel je het met lauwwarm water af. En ook dat gaat heel fijn. Je hoeft niet te boenen of zo, maar het spoelt vrij makkelijk af. Mijn huid voelt inderdaad heerlijk zacht aan en oogt ook wat onrustiger dan daarvoor. Dus ik ben echt heel erg enthousiast over dit masker. Heel fijn.

IMG_1728

Waar te koop?
Heb je ook een onrustige huid en ben je nieuwsgierig? Dit masker kan je onlinebije BB Cream Shop bestellen voor €10,45. Ik kan het zeker aanraden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *