Verzorging

Rituals producten: my favourites

By  | 

Iedereen kent natuurlijk het merk Rituals wel. Het merk is in steeds meer winkels en webwinkels verkrijgbaar, maar er zijn ook Rituals winkels met alleen maar producten van dit merk. Ik vind de Rituals producten té duur om altijd te gebruiken, maar tussendoor koop ik weleens wat voor mezelf of ik krijg het cadeau (nog leuker).

Wat is er zo speciaal aan Rituals producten?
De producten van het merk Rituals worden vervaardigd uit de beste grondstoffen en bevatten zo veel mogelijk natuurlijke en organische ingediënten uit duurzame bronnen. Ze houden daarnaast rekening met het milieu en alles is dierproefvrij.

Er zijn heel veel soorten producten van het merk Rituals verkrijgbaar zoals bodycrèmes, gezichtscrèmes, thee, geurkaarsen, make-up, badjassen en nog veel meer. Er zijn verschillende series met producten die geinspireerd zijn op een Oosters ritueel zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.

Je kunt de volledige en actuele collectie van Rituals bekijken op Rituals.com.

Mijn favoriete Rituals producten
Iedereen heeft natuurlijk zijn favoriete producten van het merk Rituals. Ik ben helemaal fan van de schuimende douchegel van de Sunrise collectie. De gel verandert bij contact met water in een rijkverzorgend schuim, wat superfijn aanvoelt op je huid. Het is een frisse geur met extract van zoete sinaasappel en ceder.
rituals sunrise doucheschuim

Rituals Sunrise doucheschuim – €8,- Rituals.com

De Touch of Heaven bodycrème past qua geur perfect bij de schuimende Sunrise douchegel. Dit is een rijkverzorgende creme met anti-oxidanten, vitamine E en het verstevigende ingredient Centella Asiatica. De crème smeert heel fijn uit en plakt niet.

Rituals Touch of Heaven Sunrise bodycream

Rituals Touch of Heaven bodycream – €15,- Rituals.com

Heb jij ook favoriete producten van Rituals?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1