Verzorging

Rituals zomercollectie: Flowers of India

By  | 

De vaste lezers van Beautyadvies.com weten inmiddels wel dat ik een enorm grote fan ben van de producten van Rituals. Mijn favoriete collectie van Rituals is de vroegere Sunrise collectie, nu onderdeel van de Laughing Buddha collectie. Maar vanaf deze maand is de zomerse Limited Edition collectie ‘Flowers of India’ verkrijgbaar, en deze voeg ik met stip toe aan mijn favorietenlijstje! Ik zal je uitleggen waarom.

Summer-Limited-New-Look-Banner-1300x400-v2-final

Een speciale zomercollectie
Rituals heeft speciaal voor de zomer 5 limited editions uitgebracht onder de naam ‘Flowers of India’, geïnspireerd door het bloemenritueel uit India. In India hebben alle soorten bloemen een speciale betekenis. Samen staan ze voor liefde en toewijding en zo staat bijvoorbeeld de lotusbloem symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. Op deze mooie gedachte heeft Rituals haar nieuwe zomercollectie gebaseerd en alleen al de verpakkingen zijn vrolijk, kleurrijk en fleuren ieder interieur op. De producten hebben een heerlijke frisse en zomerse geur van witte lotus en bergamot. Hieronder zie je alle producten op een rij:

Lotus Shimmer
Dit is een romige, voedende bodycreme die een subtiele glinstering achterlaat op je huid. Extra mooi op je gebruinde huid in de zomer!

Lotus Shimmer
200 ml –  €16,-

Summer Bliss
Dit is een kalmerende en hydraterende doucheolie die verandert in een zijdezacht schuim en die ervoor zorgt dat je bruine kleurtje langer blijft zitten!

008901 Summer Bliss
200 ml – €8,50

Flower Shower
Ik ben altijd al fan geweest van de doucheschuim van Rituals, en deze mag ook in de Flowers of India collectie niet ontbreken. Lees er meer over in mijn review.

Flower Shower
200 ml – €8,-

Indian Blossom
Laat je huis lekker ruiken met de Indian Blossom geursticks. Ze laten een heerlijk subtiel parfum achter en door de vernieuwde formule hoef je ze niet om te draaien voor een ultieme geurervaring.

Indian Summer PRO + BOX
230 ml – €23,50

Lotus Secret
Een heerlijke geurkaars met wel 50 branduren. Je komt even helemaal tot ontspanning door de zachte geur van witte lotus en yi yi ren.

Lotus Secret
50 branduren – EUR 17,50

Review Rituals Flowers of India
Ik was heel nieuwsgierig naar deze nieuwe collectie van Rituals en daarom wilde ik heel graag de producten testen. Ik heb tot nu toe de Flower Shower doucheschuim en de Lotus Secret geurkaars getest en dat smaakt (ruikt) zeker naar meer!

doucheschuim geurkaars

Allereerst de Flower Shower doucheschuim (links op de foto). Ik vind de doucheschuim van Rituals altijd al een verwennerij voor je huid. Je spuit een beetje gel op je hand of op je spons en binnen no-time wordt dit een heerlijk schuim welke je kunt verdelen op je huid. De geur van witte lotus en bergamot is echt heerlijk fris en zomers.

De verpakking van de Lotus Secret geurkaars is alleen al bijzonder. Het is een doosje met een hele mooie opdruk en als je hem openmaakt ontstaat een soort bloem met de geurkaars in het midden:

20140316_112416

De geurkaars heeft een subtiele opdruk met aan de ene kant ‘Rituals’ en aan de andere kant ‘A life filled with wonder is a wonderful life’, een mooie gedachte als je het mij vraagt!

20140316_112538

En deze geur is ook weer zo heerlijk! Zelfs als ik er voorbij loop en de kaars brandt niet, ruik ik de frisse geur al. Genieten!

Waar verkrijgbaar?
Je kunt deze nieuwe Limited Editions collectie kopen in alle Rituals winkels, de Rituals-shops in warenhuis de Bijenkorf en online via Rituals.com. Ik denk dat ik stiekem nog wat producten ga inslaan voordat ze niet meer te koop zijn!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *