Verzorging

Stralende voeten!

By  | 

Het wordt steeds mooier weer en het is tijd om je open schoenen en slippers weer uit de kast te halen. Maar zijn je voeten daar wel op voorbereid? Ze hebben de hele winter verstopt gezeten in je sokken en laarzen, en nu moeten ze ineens in de open schoenen. Je ziet een lelijk plekje hier en een lelijk plekje daar en je voeten kunnen wel een opfrisser gebruiken, wat nu?

De Pedicare behandeling: complete voetverzorging
Eerder heb ik een artikel geschreven over de gezichtsbehandeling bij Solaris Totaalkosmetiek met de producten van Ericson Laboratoire. Je kunt bij Solaris echter niet alleen terecht voor gezichtsbehandelingen, maar ook voor de rest van je lichaam en zelfs voor een voetbehandeling. Het gaat hierbij niet om een pedicure behandeling, maar om voetverzorging en een behandeling ter voetverbetering, een zogeheten Pedicare behandeling. Vergelijk het met een schoonheidsbehandeling voor je huid, maar dan speciaal voor je voeten. De behandeling bestaat uit een scrub, een masker wat 15 minuten moet inwerken en vervolgens een verzorgende crème. De huid van je voeten is na de behandeling weer helemaal opgefrist en gehydrateerd.

Ook voor voetproblemen
De Pedicare behandeling is niet alleen een verzorgingsbehandeling voor je voeten, het draagt ook bij aan het verhelpen van voetproblemen. Denk hierbij aan kloven en scheurtjes door een vochtarme huid, opgezwollen voeten door een slechte bloedsomloop en voetschimmel door een te vochtige huid. De Pedicare behandeling helpt de celvernieuwing opnieuw op gang te brengen en herstelt het evenwicht van de micobiële flora van de voet.

In onderstaand filmpje zie je wat de behandeling allemaal inhoudt:

Ik heb de behandeling zelf al gehad en mijn voeten voelen heerlijk zacht en niet meer droog aan. De behandeling is sowieso heel fijn, je krijgt meteen een voetmassage!

Actie: gratis voetenbehandeling bij Solaris Totaalkosmetiek
Solaris Totaalkosmetiek heeft op dit moment een interessante actie. Wanneer je voor 8 mei een gezichtsbehandeling boekt krijg je namelijk een gratis voetenbehandeling ter waarde van €29,95! Neem contact op met Solaris voor meer informatie over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *