Verzorging

Time to relax!

By  | 

Wat is er nu heerlijker op zo’n koude winterdag dan een dagje wellness? Even wat tijd voor jezelf! Nu denk je misschien: dan moet ik helemaal mijn huis uit om naar de sauna of spa te gaan, maar dat is helemaal niet nodig! Het merk Hunkemöller (bekend van de lingerie) heeft nu namelijk een heerlijke wellness collectie uitgebracht, HKM Spa, waarmee je heerlijk kunt relaxen en jezelf kunt verwennen in je eigen huis!

De HKM Spa collectie
Ik ben een grote fan van het merk Hunkemöller en dat is ook wel te zien als je mijn lingerielade opentrekt. Naast gewone lingerie is er natuurlijk al heel lang badkleding verkrijgbaar bij Hunkemöller, en het is leuk om te zien dat ze hun collectie nu ook uitbreiden met de wellness producten. Een goede aanvulling als je het mij vraagt! De HKM Spa collectie bevat onder andere een body cream, scrub en olie, maar ook spa handdoeken, badjassen en slippers. Er is ook nagedacht over de aankleding van je badkamer. De producten hebben allemaal een leuk design en er zijn ook heerlijk geurende kaarsen verkrijgbaar om je badkamer nog meer sfeer te geven.

Een indruk van de collectie
Hieronder een aantal foto’s om je een indruk te geven van de HKM Spa collectie:

Ik krijg door deze foto’s echt heel veel zin om eens lekker een avondje voor mezelf te nemen. De prijzen vallen ook heel erg mee. Voor een shower gel, olie of geurkaars betaal je €9,99 en voor €14,99 heb je al een mooie beauty case. De producten zijn online verkrijgbaar in de webshop van Hunkemöller en in een aantal filialen.

Time to relax!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 86 = 96