Verzorging

Trind Hand Repair: heerlijke handcrème

By  | 

mlt_400_350_HandRepairMijn collega’s op kantoor weten het vast al, ik ben een klein beetje ‘verslaafd’ aan handcrème. Er staan altijd minimaal twee tubes op mijn bureau die ik meerdere keren per dag gebruik. Nu heb ik een nieuwe handcrème ontdekt van het merk Trind en daar wil ik toch even wat meer over vertellen!

Trind Hand Repair
Het merk Trind staat natuurlijk al bekend om de verzorgende en versterkende nagelproducten waar ik eerder een artikel over geschreven heb. Bij deze collectie hoort ook de Trind Hand Repair, en dit is niet zomaar een handcrème. De crème zorgt voor een zichtbaar mooiere huid en het bevat alle ingredienten die nodig zijn voor een ultieme verzorging van je handen. Zowel in de zomer als in de winter is dit een goed product voor het voeden van je handen.

De ingredienten
De Trind Hand Repair werkt op basis van de zogenaamde Duo-liposomes techniek, welke zorgt voor de bevordering van de aanmaak van Vitamine F. Vitamine F is namelijk een bouwsteen voor nieuwe huidcellen van goede kwaliteit. De crème bevat bovendien de vitamines A, C en E welke de nieuwe huidcellen beschermen tegen invloeden van buitenaf. En het heeft ook nog eens een vochtinbrengende én vochtvasthoudende werking.

Mijn ervaring
Zoals ik in de inleiding al zei heb ik ondertussen al vele verschillende handcrèmes gebruikt. En ik kan met recht zeggen dat ik de Trind Hand Repair één van de fijnste handcrèmes vind die ik ooit heb gehad! De crème wordt geleverd in een chique doosje en een mooie grote tube van 75 ml:

Trind handcreme Trind Hair Repair
De crème is niet te dik, niet te dun en trekt ontzettend snel in. Voor een goede werking hoef je maar twee keer per dag een klein beetje crème te gebruiken. Het laat helemaal geen vettig laagje achter, zodat ik meteen weer verder kan gaan met waar ik mee bezig was. Na een paar dagen voelde ik echt al dat mijn huid minder droog en extra zacht aanvoelde. Ik vind de Hand Repair bovendien, net zoals de balsams van Trind, ontzettend lekker ruiken. Bij het selecteren van een handcrème vind ik de geur toch ook belangrijk, ook al is de werking natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar de combinatie van een lekkere geur én een goede werking is helemaal optimaal! Een aanrader dus als je op zoek bent naar een goede, verzorgende handcrème.

Waar te koop?
De Trind Hand Repair is voor een prijs vanaf €11,49 te koop bij diverse drogisterijen zoals Etos, DA en Douglas, maar ook bij Bol.com. Wil je op de hoogte blijven over de producten van Trind? Like dan de Facebookpagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =