Verzorging

Verwen je handen!

By  | 

Zeker als de dagen weer wat kouder beginnen te worden, smeer ik mijn handen dagelijks meerdere keren in met handcrème. Heerlijk om mijn handen zo even te verwennen. Nu zag ik dat het merk Therme sinds kort twee handcrèmes in het assortiment heeft opgenomen. Tijd om deze te testen!

Therme

Het merk Therme
Ik zal allereerst eens iets vertellen over het merk Therme. Dit merk bestaat al meer dan 40 jaar en werd in eerste instantie vooral bekend door de anti transpirant producten. Inmiddels hebben ze vele verschillende verzorgingsproducten in het assortiment opgenomen zoals gezichtsverzorging, doucheproducten en massageolie. Therme staat voor verzorging, wellness en genieten. De producten zijn verrassend, innovatief, verzorgend en geschikt voor verschillende huidtypen. Ook voor de gevoelige en/of droge huid. Alles wordt uitvoerig en dermatologisch getest, waardoor allergische reacties uitgesloten zijn.

ylang ylang

Mijn Therme producten
Ik heb inmiddels al verschillende producten van Therme gebruikt zoals de heerlijke shower mousse en body butter uit de Ylang Ylang collectie. Een verwennerij voor je lichaam met een hele frisse geur. Maar nu zag ik dat ze ook handcrème op de markt hebben gebracht, dus ik kan het niet laten om deze te testen!

Therme handcrème
Therme heeft twee intensief voedende en heerlijk geurende handcrèmes gelanceerd: de Saigon Pink Lotus Hand Cream en de Zen White Lotus Hand Cream. De geur van deze handcrèmes is hetzelfde als de geur van de producten uit de gelijknamige collecties. De roze lotus is de Goddelijke Lotus van Boeddha. Deze bloem staat symbool voor vitaliteit en puurheid. De Saigon Pink Lotus producten hebben een romantische en luxueuze geur met aroma’s van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. De Witte Lotus heeft een ontspannende geur en deze bloem staat voor geestelijke zuiverheid, puurheid en zachtheid. De Zen White Lotus producten, waaronder de handcrème, zijn gemaakt op basis van Zijde en Soja-extract.

saigon handcreme zen handcreme

In een tube handcrème van Therme zit 75 ml en ze zijn verkrijgbaar voor €5,95 bij drogisten en online drogisten zoals Drogistplein.nl.

Mijn ervaring met de handcrèmes
Ik heb beide handcrèmes getest. Ze werden bezorgd in een mooie doos van Drogistplein.nl:

DSC_0473
De verpakkingen van de handcrèmes zien er fris uit en passen bij de rest van de gelijknamige collecties:

DSC_0476

De Saigon Pink Lotus heeft een hele bloemige, sensuele geur. De handcrème trekt snel in en mijn handen voelen meteen zacht en verzorgd aan. De Zen White Lotus is mijn persoonlijke favoriete geur. Deze heeft een hele zachte, frisse en vooral een bijzondere geur. Je wordt er letterlijk helemaal zen van als je het ruikt! De crèmes trekken allebei snel in en verzorgen de handen heel goed. Ze blijven zeker een paar uur lekker zacht. Als je van een frisse geur houdt, dan is de Zen White Lotus een aanrader, maar als je van een meer romantische, bloemige geur houdt dan zou ik de Saigon Pink Lotus handcrème aanraden. Ze zijn in ieder geval allebei een aanwinst voor de verzorging van je handen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *