Kapsel

Webshop gespot: JohnBeerens.com

By  | 

John Beerens is één van de meest bekende kappers in Nederland en hij is onder andere bekend van het televisieprogramma ‘John Beerens Salon Takeover’, wat in het najaar van 2011 op tv is geweest. Hij komt daarnaast regelmatig voorbij in televisieprogramma’s zoals ‘Holland’s Next Topmodel’ en ‘Life 4 You’.

De producten die John Beerens gebruikt en die hij adviseert kun je online bestellen in zijn eigen webshop JohnBeerens.com. Hier kun je terecht voor alle soorten kappersproducten zoals föhns, shampoos, borstels en stylingproducten, maar ook voor huidproducten, parfums, sieraden, tassen en nog veel meer!

Mijn favoriete merken
Er zijn diverse bekende, professionele merken vertegenwoordigd in de webshop en ik heb al een aantal van mijn favoriete merken gespot, zoals Moroccanoil. Alles van dit merk is gemaakt op basis van arganolie, wat ervoor zorgt dat je haar zijdezacht aanvoelt. Je haar krijgt hier bovendien een hele mooie glans van en wordt pluisvrij. Echt een aanrader als je last hebt van droog haar!

styling-kit moroccan oil
Styling giftset Moroccanoil – €63,70 – JohnBeerens.com

Op JohnBeerens.com heb ik ook heel veel lekkere geurtjes gezien die je online kunt bestellen. Zo zag ik bijvoorbeeld het nieuwste geurtje uit de ‘Be Delicious’ collectie van DKNY: de ‘Fresh Blossom‘ variant met een frisse lentegeur. Je zult het flesje en de verpakking hieronder vast wel herkennen:

DKNY Be delicious fresh blossom
DKNY Be Delicious Fresh Blossom €42,- JohnBeerens.com

En zo zijn er nog veel meer bekende bekende merken verkrijgbaar in de webshop. Ik ga de komende tijd deze site goed in de gaten houden voor leuke nieuwe producten die ik kan reviewen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 1