Verzorging

Zo breng jij de schoonheidssalon bij jou thuis

By  | 

Een bezoekje aan de schoonheidssalon is heerlijk en echte verwennerij. Helaas is het ook prijzig en zit het er voor veel mensen dan ook niet in om dit te vaak te doen. Gelukkig zijn er veel behandelingen uit de schoonheidssalon die je kunt aanleren om zelf te doen. Met deze drie tips leer je hoe je het beste zelf je nagels, wimpers en wenkbrauwen kunt doen.

Manicure

Een lekkere manicure kun je ook gewoon thuis doen! Producten die je hiervoor onder andere nodig hebt zijn nagellakremover, watjes, een bokkenpootje, een nagelvijl en nagellak. Grote kans dat je dit al thuis hebt liggen. Verwijder eerst alle oude restjes nagellak van je nagels. Vijl vervolgens je nagels in de juiste vorm, duw je nagelriemen terug en polijst je nagels. Breng dan je favoriete nagellak aan. Voor het echte manicure gevoel laat je je handen van tevoren in een badje met verzorgende olie weken. Dit maakt je huid heerlijk zacht en je kunt eventueel ook nog een handmassage aan jezelf geven.

Lange volle wimpers

Wimperextensions zijn enorm populair tegenwoordig. De permanente nepwimpers geven je ogen een prachtige uitstraling maar hebben ook heel wat nadelen. Zo moet je vaak terugkomen bij de schoonheidssalon om de wimpers te laten opvullen, de nepwimpers vallen immers samen met je eigen wimpers uit.  In plaats van kunstwimpers kun je ook je eigen wimpers een boost geven met bijvoorbeeld wimperverzorging van Revitalash. Deze producten bevatten geteste bestanddelen die er bewezen voor zorgen dat je wimpers voller en langer worden. Ga je Revitalash kopen? Houd er dan rekening mee dat je de eerste resultaten na ongeveer 6 weken kunt zien.

Wenkbrauwen

Een andere veel gekozen behandeling bij een schoonheidssalon is het laten doen van de wenkbrauwen. Heb je niet zo’n groot budget en wil je thuis wel eens wat uitproberen? Dat is heel makkelijk! Op het internet heb je talloze filmpjes die je uitleggen hoe je zelf de beste vorm van je wenkbrauwen bepaalt en hoe je ze plukt, knipt en verft. Wenkbrauwverf is bij elke drogist wel te verkrijgen en kost niet veel. Zo bespaar je een hoop geld en leer je bovendien handige skills in het mooi maken van je wenkbrauwen.

Zo zie je maar dat je niet voor alle behandelingen naar de schoonheidsspecialist hoeft te gaan. Dat scheelt geld!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 8 =