Winacties

Nooit meer een lege telefoon (+ winactie!)

By  | 

Ik ga op vakantie en neem mee…. een Powerbank! Als je op vakantie bent, wil je namelijk niet het risico lopen dat de accu van je telefoon of fototoestel helemaal leeg raakt. Ik was de afgelopen weken op vakantie in Zuid-Afrika en daar was natuurlijk allerlei moois om te fotograferen. Soms was ik hele dagen onderweg en dan heb je niet altijd de beschikking over stroom. Maar met de Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank wel, mijn held! Lees snel verder om hier meer over te weten te komen en doe mee aan de winactie!

Overal je accu opladen
Met een Powerbank kun je overal de accu van je telefoon of fototoestel opladen. Je kunt deze iedere dag in je tas meenemen, en het is natuurlijk extra handig op vakantie! Toen mijn reisgenoten ontdekten dat ik een Powerbank bij had, wilden ze hem ook regelmatig lenen!Om een klein tipje van de sluier te geven hieronder één van de mooie foto’s die ik gemaakt heb tijdens mijn vakantie in Zuid-Afrika:

P1000333

De Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank 2500 mAh
Nu denk je misschien, is het niet een heel gesjouw om een Powerbank mee te nemen? Totaal niet! Hij heeft een heel compact ontwerp, zodat deze amper ruimte inneemt in je tas. De Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank heeft bovendien een hele handige ingebouwde Micro-USB kabel zodat je deze ook niet kunt verliezen. De Powerbank heeft een capaciteit van 2500 mAh, waardoor je er lang mee vooruit kunt. Je kunt hem eenvoudig thuis opladen met de bijgeleverde USB kabel. Hieronder de foto’s van dit ultieme handige en compacte apparaatje:

powerbank cygnett
powerbank cygnett telefoon
Quanta costa?
Nu ben je natuurlijk benieuwd wat zo’n Powerbank kost. De Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank is voor slechts €19,95 verkrijgbaar bij GSMpunt.nl. En door bij het bestellen gebruik te maken van de code CYGNETT20 krijg je nog eens 20% extra korting! Deze kortingscode is geldig tot en met 21 december 2015.

Ik mag er één verloten!
Namens GSMpunt.nl mag ik een Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank 2500 mAh verloten onder de lezers van Beautyadvies.com! Wil jij kans maken op deze Powerbank? Doe dan het volgende:

– Like de Facebook pagina van Beautyadvies.com
– Like de Facebook pagina van GSMpunt.nl
– Like dit bericht door op de ‘Vind ik leuk’ button onderaan te klikken

winactie cygnett

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + = 8